Ventilationsmontörer till Ömangruppen i Borås

Ventilationsmontörer till Ömangruppen i Borås

De senaste åren har Ömangruppen utökat sin verksamhet rejält och vi fortsätter att växa. Vi utökar vårt team i Borås och söker nu både dig som tidigare arbetat som ventilationsmontör eller som är ny inom branschen.

Arbetsbeskrivning: Som servicemontör kommer du att arbeta med ventilationsentreprenader samt mindre servicearbeten hos våra serviceavtalskunder. Våra kunder är både stora och små fastighetsägare, industrier, kommuner och kommersiella fastigheter. Du kommer på sikt att självständigt driva mindre servicemontageprojekt där du har mycket kontakt direkt med slutkund. Resultatet av ditt arbete ute hos våra kunder ska leda till väl underhållna anläggningar med sänkta energi- och driftkostnader.

I rollen ingår:
  • Montagearbeten vid mindre ny- och ombyggnationer
  • Aggregatbyten
  • Fläktbyten
  • Planering av eget arbete
  • Beställning av kompletterande material
  • Uppföljning och återrapportering
  • Skapa goda kundkontakter
Du kommer att tillhöra vår serviceverksamhet med många kompetenta kollegor inom området.

Arbetets omfattning: Heltid. Arbetstider vardagar 7.00 - 16.00. Start enligt överenskommelse. Du kommer att tillhöra Region mitt och utgå från Borås.

Utvecklingsmöjligheter: Ömangruppen är i en expansiv fas och ett företag som har haft en positiv utveckling de senaste åren. Vi värnar om våra anställdas utveckling och satsar på utbildning och vidareutveckling för våra medarbetare. Vi har korta beslutsvägar och du har möjlighet att kunna påverka din vardag och utveckling.

Kompetenskrav: Vi söker både dig med erfarenhet som ventilationsmontör och dig som är nyfiken på arbetet som ventilationsmontör och trivs med att arbeta fysiskt. Det är meriterande om du har kunskaper av att läsa ritningar men det är inte ett krav. Det är meriterande om du har erfarenhet av att driva egna mindre projekt inom ventilation men det är inte ett krav.

B-körkort är ett krav.

Personliga egenskaper: För att lyckas i rollen som servicemontör ser vi att du är en driven, självgående och ansvarstagande person. Du trivs med att arbeta självständigt och planera dina arbeten utefter verksamhetens behov. Som person är du social, strukturerad och gillar utmaningar som du ställs inför. Du drivs av att överträffa kundens förväntningar.

Ansökan
Har du frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta Regionchef Andreas Leo 036-34 40 58 och/eller HR Business Partner Rebecca Rizzo på tel. 036-330 05 61.

Sista ansökningsdag 2019-04-28.

Alla former för telefonsamtal som inte berör frågor om tjänsten, t ex från rekryterings-/bemanningsföretag/annonssäljare undanbedes.
Mer info
Kontaktperson Rebecca Rizzo
Telefon 036-330 05 61
Område Borås
Yrkesroll Industri & Anläggning, Montör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 28 apr 2019 (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Ömangruppen drivs av ett starkt miljöengagemang och vet att små åtgärder kan ha stor effekt för att spara energi. Företaget är en rikstäckande leverantör av kvalitativa lösningar, tjänster och koncept som förbättrar byggnaders inomhusklimat. Koncernen Ömangruppen verkar inom områdena energi, miljö och projekt. Ömangruppen är ett värderingsstyrt och ägarlett bolag. Verksamheten har 200 medarbetare fördelat på 17 orter i södra Sverige och omsätter cirka 400 miljoner.