Servicetekniker till Ömangruppen i Borås

Servicetekniker till Ömangruppen i Borås

De senaste åren har Ömangruppen utökat sin verksamhet rejält och vi fortsätter att växa. Vi erbjuder våra kunder kompetenta helhetslösningar för inomhusklimat på 17 orter i hela Södra Sverige. Vi söker nu ytterligare en servicetekniker till vårt team med kunniga medarbetare i Borås.

Arbetsbeskrivning: Som servicetekniker kommer du främst att utföra arbeten hos våra serviceavtalskunder. Våra kunder är både stora och små fastighetsägare, industrier, kommuner och kommersiella fastigheter. Som servicetekniker hos oss har du ett självständigt och engagerande arbete där resultatet av ditt arbete hos våra kunder leder till väl underhållna anläggningar med sänkta energi- och driftkostnader.

Din roll:
  • arbeta med service och underhåll inom våra teknikområden; ventilation, kyla, styr & regler samt värme
  • genomföra felsökningar
  • utföra mindre servicemontage
  • utföra enklare injusteringar
  • medverka vid planeringen av förebyggande underhållsarbete
  • uppföljning och återrapportering
  • skapa goda kundkontakter
Arbetets omfattning: Heltid. Arbetstider vardagar, 7.00 - 16.00. Start enligt överenskommelse. Placering Borås.

Utvecklingsmöjligheter: Ömangruppen är inne i en expansiv fas och ett företag som har haft en positiv utveckling de senaste åren. Vi värnar om våra anställdas utveckling och satsar på utbildning och vidareutveckling för våra medarbetare. Vi har korta beslutsvägar och du har möjlighet att påverka din vardag och utveckling.

Kompetenskrav: Vi söker dig som har god teknisk kunskap, intresse och har minst ett par års erfarenhet som servicetekniker. Vi ser gärna att du har goda kunskaper inom ventilation och/eller styr & regler. Även utbildning och erfarenhet från VVS-, energi- och/eller miljöteknik är meriterande, men inte ett krav.

B-körkort är ett krav.

Personliga egenskaper: För att lyckas i rollen som servicetekniker vill vi att du är ansvarstagande, ödmjuk, serviceinriktad som person. Du är lyhörd för våra kunders behov och har en förmåga att bygga förtroende hos dem. Du är nyfiken och uppdaterad inom ny teknik och är en kreativ problemlösare. Som person är du målmedveten, strukturerad och självgående och gillar utmaningar. Du drivs av att överträffa kundens förväntningar.

Ansökan
Har du frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta Regionchef Andreas Leo 036-34 40 58 och/eller HR Business Partner Rebecca Rizzo på tel. 036-330 05 61.

Sista ansökningsdag 2019-04-28.

Alla former för telefonsamtal som inte berör frågor om tjänsten, t ex från rekryterings-/bemanningsföretag/annonssäljare undanbedes.
Mer info
Kontaktperson Rebecca Rizzo
Telefon 036-330 05 61
Område Borås
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Elektriker, Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 28 apr 2019 (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Ömangruppen drivs av ett starkt miljöengagemang och vet att små åtgärder kan ha stor effekt för att spara energi. Företaget är en rikstäckande leverantör av kvalitativa lösningar, tjänster och koncept som förbättrar byggnaders inomhusklimat. Koncernen Ömangruppen verkar inom områdena energi, miljö och projekt. Ömangruppen är ett värderingsstyrt och ägarlett bolag. Verksamheten har 200 medarbetare fördelat på 17 orter i södra Sverige och omsätter cirka 400 miljoner.