Hoppa till innehåll
Wikan Personal logotyp

Fastighetsförvaltare

Ansök nu

För kunds räkning så söker vi en Fastighetsförvaltare med placering i Bollnäs! Uppdraget börjar som en inhyrning

Om företaget
Vår kund förvärvar, äger och förvaltar bostäder. Företaget finns i hela landet och förvaltar över 5000 lägenheter i hela Sverige och har över 60 medarbetare.
Företaget är noterat på Nasdaq Stockholm


Dina arbetsuppgifter
Uppdraget börjar som en inhyrning hos vår kund i Bollnäs. Du kommer att ha personalansvar för en grupp bestående av fastighetstekniker och uthyrare. Utöver personalansvar, har du också verksamhets-, budget/resultat- och arbetsmiljöansvar. Du upprättar planer för det planerade underhållet, tar ansvar för energiuppföljningar och löpande skötselkvalitet i fastighetsbeståndet. Inköp och upphandling av exempelvis entreprenörer ligger också inom ditt arbetsområde. Du har kontakt med hyresgäster, svarar på frågor och gör besiktningar efter större arbeten. Du har huvudansvaret för värme, ventilation och andra tekniska system, där delar av arbetet kan delegeras till fastighetsteknikerna. Tillsammans med medarbetarna kommer du kunna bidra till förbättringsarbete och kvalitetshöjande åtgärder, Som förvaltare blir du ansiktet utåt och är den som representerar företaget på den lokala arenan.

Din bakgrund/Dina egenskaper
Vi söker dig med akademiskt eller annan eftergymnasial utbildning med inriktning mot fastighetsbranschen, alternativt gymnasiekompetens i kombination med relevant yrkeserfarenhet inom fastighetsförvaltning. Du har troligen också erfarenhet av förvaltning av bostadsfastigheter, god beställarkompetens och grundläggande kunskaper inom fastighetsjuridik. Du har någon form av ledarerfarenhet samt vana av att ha arbetat i affärsdriven verksamhet. Din digitala kompetens är god och du hanterar Office 365, i synnerhet excel. Dina kunskaper i det svenska språket är mycket goda, så väl i tal som i skrift. B-körkort behövs i tjänsten.
Som person är du ansvarstagande, gillar att ta initiativ och driva processer, har god samarbetsförmåga och uppskattar att bygga relationer. Vi uppskattar vidare din förmåga att strukturera, prioritera och att du är prestigelös. Du har ett tydligt mål att själv utvecklas, både affärsmässigt och på ditt personliga plan.Information och kontakt
Har du några frågor, kontakt Magnus Jonsson, Wikan Personal 0278-523311.
Ansök redan idag, urval sker löpande.

Om Wikan Personal
Wikan Personal är din personliga och lokala arbetsgivare i bemanningsbranschen. Vårt breda kontaktnät hjälper dig som har rätt inställning och kompetens, till arbete. Vi verkar i flera olika branscher, vilket öppnar många dörrar för dig i jakten på nästa jobb. Vi lägger fokus på vår personal, deras välmående och utveckling. Vi kan personal.

Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi hjälpa företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal. Wikan har kontor på 15 orter i Sverige, omsätter ca 450 Msek och har omkring 1000 anställda. Läs mer på www.wikan.se.
Wikan Personal kan bland annat erbjuda dig:
- Att arbeta för en ledande leverantör inom fastigheter.
- Konkurrenskraftiga anställningsvillkor och löner.
- En lokal och närvarande konsultchef.
- Friskvårdsbidrag årligen efter 6 månader.
- Kollektivavtal.

Som anställd hos oss på Wikan Personal kan du vara säker på att du hamnat rätt. Vi är ett auktoriserat bemanningsbolag som värnar och ser till det bästa för våra anställda och kunder. Du har en lokal konsultchef med hög närvaro som ett stöd om det skulle uppstå frågor eller dylikt.
Mer info
Kontaktperson
Magnus Jonsson
Telefon
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
29 sep. 2023 (5 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vår kund förvärvar, äger och förvaltar bostäder. Företaget finns i hela landet och förvaltar över 5000 lägenheter i hela Sverige och har över 60 medarbetare. Företaget är noterat på Nasdaq Stockholm

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare