Hoppa till innehåll
Staffare logotyp

Mekaniker

Publiceringsdatum
15 januari 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Är du redo för ett utvecklande och utmanande arbete där ingen dag är den andra lik? Staffare AB, ett växande och framgångsrikt företag, söker nu en mekaniker till vår verkstad i Bollnäs.

 

Staffare AB grundades 1982 av Anders Staffare. Idag är vi ca 120 anställda och finns på 11 orter med fullserviceanläggningar i Uppsala, Bollnäs, Hudiksvall, Timrå, Skellefteå och Luleå. I Storvik, Västerås, Stockholm, Göteborg och Ängelholm har vi försäljningskontor. Vi tillhandahåller produkter och tjänster av högsta kvalitét och strävar ständigt mot att förbättra vår organisation. Med en långsiktighet i varje agerande och kunden i fokus är vi en stark partner till våra kunder, medarbetare och leverantörer. Vi är måna om att medarbetare ska må bra och trivas. Hos oss är det viktigt att ha en flexibel arbetsplats där det går att få ihop vardagspusslet.

 

Om Tjänsten

Som mekaniker hos oss kommer du att arbeta med service och reparation av lantbruks- och entreprenadmaskiner. Ditt arbete varierar mellan att vara i verkstaden och att vara ute på fältet. Förvänta dig stimulerande och varierande arbetsuppgifter där du träffar kunden och hanterar olika fordon och märken. Dina dagar kan inkludera servicejobb, felsökning (el, hydraulik), samt stora och små reparationer.

 

Vem söker vi?

Vi söker en driven och lyhörd lagspelare med en positiv inställning.

 

Krav:
  • B-körkort. 
  • Kunskaper i svenska, både i tal och skrift.
  • Datorvana.
Meriterande:
  • Erfarenhet av liknande arbete.
  • 3 års gymnasieutbildning

 

Vad säger medarbetarna?

"Att jobba som mekaniker hos Staffare är både utmanande och givande. Varje dag erbjuder nya möjligheter att lära och utvecklas. Att arbeta i ett stöttande och sammanhållande team gör arbetet ännu mer belönande." – [Mekaniker på Staffare]

Kom och bli en del av vårt dynamiska team där dina kunskaper och förmågor uppskattas och där du bidrar till att göra skillnad varje dag.

 

För mer information

Sista ansökningsdag 2024-02-25

Urvalsarbetet kommer att ske löpande varför du bör göra din ansökan snarast möjligt. Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden löpt ut.
Ansökan till tjänsten sker genom att du registrerar CV och ett personligt brev på www.onepartnergroup.se.
Vi samarbetar med OnePartnerGroup Hälsingland i denna rekrytering och hänvisar samtliga frågor gällande kvalifikationer etc. till Jessica Larsson 072-142 85 67 eller Oscar Jonsson 072-142 88 25.  Tillsättning sker efter överenskommelse.  

Liknande Jobb

Staffare logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
25 februari 2024 (4 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi på OnePartnerGroup jobbar med rekrytering, bemanning och utbildning och är din bästa kollega i karriären när du söker jobb. Oavsett om du letar efter ditt första jobb, är en erfaren specialist eller vill utvecklas som ledare kan vi hjälpa dig att hitta ett jobb som passar dig, antingen som anställd hos oss eller genom att du blir rekryterad till företag vi samarbetar med. Med lokal förankring på ett 50-tal orter, från Malmö i söder till Kalix i norr, finns vi alltid nära dig.