Hoppa till innehåll
Din Bil Sverige AB Bollnäs logotyp

Personbilstekniker/Mekaniker

Ansök nu

Vi har en hög efterfrågan på våra tjänster och söker nu två personbilstekniker till Volkswagen Bollnäs för att utöka vår verksamhet!

Hos oss får du tryggheten i att vara en del av ett stort företag med kollektivavtal samt goda utvecklingsmöjligheter i en kultur som präglas av Driv, Integritet och Hållbarhet. Vi erbjuder många uppskattade personalrabatter och förmåner samt ett generöst friskvårdsbidrag eftersom vi värnar om våra anställdas hälsa och välbefinnande. Du får dessutom möjligheten att jobba i en verksamhet med skickliga kollegor och god stämning. Läs gärna mer på vår karriärsida.

Tjänstebeskrivning

Som personbilstekniker får du ett varierande arbete där du utför felsökning, service och reparation för Volkswagen och Skoda. Du kommer ingå i ett team med flera tekniker, servicerådgivare och reservdelspersonal.

Personliga egenskaper
Det viktigaste för oss är att du har ett engagemang och ett driv att utvecklas i din roll som tekniker då vi står i en förändring där digitalisering och elektrifiering är i fokus. Vi ser att vår nya kollega är en glad, energisk och prestigelös person som bidrar med god stämning samt ett gott samarbete till teamet.

Vårt erbjudande

  • Personlig utbildningsplan där du får lära dig den senaste tekniken och arbetsmetoder
  • Fast månadslön och bonussystem
  • Hälsoundersökning via företagshälsa
  • 4000kr årligen friskvårdsbidrag
  • Förmånliga rabatter och erbjudande på köp av bil, reservdelar och finansiering
  • Trygg arbetsmiljö, en av få arbetsgivare i branschen som är ISO 45001-certifierad

Om oss

Din Bil Gruppen är en del av Porsche Holding Salzburg GmbH och är ett helägt dotterbolag till Volkswagen AG. Vi representerar märkena Volkswagen, Volkswagen Transportbilar, ŠKODA, Seat, Cupra, Audi, Porsche och Europcar på den svenska marknaden. Vi har drygt 60 olika anläggningar och 2500 medarbetare i regionerna Stockholm, Göteborg, västra Skåne och Gävleborg-Dalarna.

Ansökan

Skicka din ansökan snarast då urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag 2023-10-31. Vid frågor kontakta rekryterande chef Mikaela Sköld.

Din Bil Sverige eftersträvar jämställdhet och mångfald. Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför en verksamhet. Din Bil Sverige genomför enligt gällande rekryteringsprocess i samtliga rekryteringar en kontroll av CV/Meritförteckning, vitsord och vandelsprövning innan anställning.

Mer info
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
31 okt. 2023 (37 dagar kvar)
Ansök nu

Fler från samma arbetsgivare