Hoppa till innehåll
Coop Mitt logotyp

Säljchef färskvaror Stora Coop Bollnäs

Ansök nu

Vi söker dig som är redo för en ny utmaning, som vill leda och utveckla ett säljglatt arbetsteam på Stora Coop Bollnäs. Avdelningarna som ingår i rollens ansvarsområden är frukt & grönt, delikatess, kött & chark, bageri och mejeri. Du kommer att gå en spännande framtid till mötes så vi ser gärna att du är nytänkande och kreativ i ditt sätt att arbeta, har drivkraften att skapa säljtryck och inspirera kunden till köpglädje.

Vi vill att du som söker har ett starkt sinne för affärer och känner dig driven att se till att färskvaruavdelningen är säljande, attraktiv och levande alla dagar i veckan för att överträffa våra kunders förväntningar. Vidare trivs du med ett högt arbetstempo och varierande arbetsuppgifter.

I ditt ledarskap ingår:

  • Ledarskap, då ledning och utveckling av dina medarbetare är en stor del i din vardag. För att lyckas med detta måste du ha lätt för att kommunicera, vara tydlig i ditt ledarskap och ha ett coachande och stöttande förhållningssätt.

  • Ekonomiskt ansvar, där resultat- och budgetansvar ingår samt personal- och arbetsmiljöansvar

  • Du kommer hålla både löne -och utvecklingssamtal

  • Ansvara för schemaplanering inom området.

Som säljchef ingår du i butikens ledningsgrupp där ni tillsammans arbetar strategiskt för butikens ständiga utveckling. Du rapporterar direkt under butikschef. Din roll kräver att du är mål- och resultatinriktad, med ett utpräglat sinne för ordning och reda med gedigen och dokumenterad kunskap och erfarenhet från ledande position inom detalj- eller dagligvaruhandel.

Tjänsten är en en tillsvidareanställning på 40 timmar per vecka med tillträde enligt överenskommelse. Du måste fyllt 18 år för att kvalificera för tjänsten.

Vill du veta mer om tjänsten kontakta Robin Wallén på tfn: 0107475291.

Välkommen med din ansökan tillsammans med personligt brev och CV , senast den 15 Juni 2023. Rekryteringsprocessen sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdagen, så ansök redan idag.

Tillträde efter överenskommelse.

Mer info
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
15 juni 2023 (16 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Coop är en av Sveriges största arbetsgivare med många utmanande och roliga jobb. Med cirka 800 butiker i Sverige och 3,7 miljoner medlemmar är Coop Sveriges enda medlemsägda matkedja.

Coop ska stå för attraktiva butiksupplevelser med prisvärd mat, starka egna varumärken, ett unikt medlemsprogram och ett tydligt ledarskap inom ekologi, hälsa och hållbarhet. Kort sagt: Vi vill vara den goda kraften i svensk dagligvaruhandel.

Coop Mitt är en konsumentförening inom Coop Sverige som ägs av över 429 000 medlemmar. Vi driver 93 butiker i Gästrikland, Hälsingland, Dalarna, Uppland, Närke och i Västmanland. Mer information om Coop Mitt hittar du på vår hemsida.

Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare