Dina försäkringar söker affärsdrivna säljare till privatmarknad

Dina försäkringar söker affärsdrivna säljare till privatmarknad

Om företaget
Dina Försäkringar Mitt är ett av sex försäkringsbolag med kontor på flera platser över hela landet och vi samverkar under det gemensamma varumärket Dina Försäkringar. Vi är idag landets femte största försäkringsgivare inom sakförsäkringar och alla bolag är direkt eller indirekt kundägda.

Våra kunder är också nöjda med oss. 2022 vann vi klasserna sakförsäkring privat och företagsförsäkring när Svenskt Kvalitetsindex (SKI) mätte hur nöjda kunderna är med sitt försäkringsbolag. Det är tredje året i rad som vi hamnar på förstaplats för nöjdast privatkunder och andra året i rad för företagskunder.

Varför väljer kunderna oss? Vi brukar få uppskattning för bra försäkringar, bra priser och att vi är närmare än någon annan. Vi som försäkrar ditt hem, din bil, din familj, dina djur, ditt lantbruk eller ditt företag gör ett bättre jobb utifrån vår goda lokala kännedom. Det är vår övertygelse.

För att ta hand om våra befintliga kunder på bästa sätt utökar vi nu vår privatmarknadsgrupp med ytterligare tre innesäljare för utringande verksamhet till vårt kontor i Bollnäs och Västerås.

Vi söker dig som har ett genuint intresse för kunder och deras behov samt drivs av att skapa goda affärer.


Dina arbetsuppgifter
Som innesäljare hos oss kommer du att ingå i vårt utringande team. Där du proaktivt kontaktar våra befintliga och nya kunder för att se över deras försäkringsbehov, analysera och föreslå anpassade lösningar. För att du ska få kunskap inom området kommer du att få en gedigen introduktion för att lära dig alla våra försäkringar.

Hos oss är det viktigt att kunden får uppleva den genuina omtanke vi värnar om och att du samtidigt är lyhörd för de behov som kunden påvisar. Vi uppskattar initiativtagare med idéer som förbättrar våra produkter och arbetssätt.

Dina försäkringar Mitt har huvudkontor i Bollnäs men vi har även kontor med privatmarknad i Västerås och öppnar därför upp för sökande från båda orterna. Vi sitter i fina lokaler i Bollnäs och Västerås och du kommer till en arbetsgrupp som trivs väldigt bra tillsammans, har roligt på jobbet och värnar om varandra. För oss är det viktigt att du trivs och bidrar till vår fina sammanhållning!


Din profil
För att passa i rollen ser vi att du har ett genuint intresse för kundservice och skapa affärer. Du har kanske tidigare arbetat inom försäljning, kundtjänst eller i en liknande roll och vill fokusera på att erbjuda kvalificerad rådgivning där vi lägger fokus på kvalitet framför kvantitet. För att kunna genomföra vår försäkringsutbildning och arbeta i våra system behöver du ha erfarenhet av digitala hjälpmedel och goda kunskaper i det svenska språket i tal och skrift.

Som person tror vi att du bidrar med positiv energi i gruppen och är en riktig lagspelare som har lätt för att samarbeta. Det är viktigt att du har affärssinne, strukturerat arbetssätt, stort engagemang och förmåga att ta eget ansvar. Sist med inte minst vill vi att du i alla situationer ska tänka och agera efter bolagets värdegrund; Nytänkande, Nära och Engagerad.

Det är meriterande om du har arbetat med försäkring inom privatmarknad tidigare men vi lägger största vikt vid dina personliga egenskaper för tjänsten.


Ansökan
Sök gärna denna tjänst så snart som möjligt, sista ansökningsdag är den 10 april 2023. Skicka in din ansökan via www.clockworkpeople.se.

I denna rekrytering samarbetar vi med Clockwork Bemanning & Rekrytering. För mer information är du varmt välkommen att kontakta rekryteringskonsult Linnéa Hedenberg på telefonnummer: 073 351 27 84 eller maila linnea.hedenberg@clwork.se


Mer info
Område Bollnäs
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://clockworkpersonal.se/
Sista ansökningsdag 9 apr 2023 (17 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Clockwork är det nya bemannings- och rekryteringsföretaget. Vi har lång erfarenhet från bemanningsbranschen och vet hur viktigt det är med stark lokal närvaro.

Som ett fullserviceföretag inom bemanning och rekrytering hjälper vi våra kunder med kompetensförsörjning och flexibilitet i alla delar av bolaget. Våra tjänster täcker allt från bemanning av industripersonal och tjänstemän, interim management, matchning och rekrytering. Hos Clockwork är det människorna som gör skillnad.