Hoppa till innehåll
Bravura logotyp

Servicetekniker

Publiceringsdatum
13 februari 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Söker du ett jobb där den ena dagen inte är den andra lik? Där du får möjligheten att arbeta både inom och utanför regionen? VIMAB utökar just nu sitt team av engagerade servicetekniker och söker nu dig med stort tekniskt intresse!

Om tjänsten

Det här är ett konsultuppdrag på heltid som varar i 6 månader. Du blir anställd av Bravura och arbetar som konsult hos VIMAB AB. Det finns goda möjligheter till förlängning av uppdraget. Uppdragstiden blir en ömsesidig testperiod där du som konsult har samma trygghet som en anställd. För dig som är ny på arbetsmarknaden är konsultuppdrag ett bra sätt att testa olika uppdrag, knyta kontakter och bygga upp ett konkurrenskraftigt cv. Läs mer om vad det innebär att vara konsult på Bravuras hemsida.

Om företaget

VIMAB har en ledande marknadsposition i branschen som erbjuder sina kunder både nationell och internationell ventilservice, och arbetar i alla branscher med alla ventiltyper. Den huvudsakliga verksamheten består av att reparera och underhålla ventiler ute hos kunderna och i deras egna verkstäder. Med 30 års erfarenhet erbjuder som sina kunder hög kunskap, kvalitet och tillgänglighet i sitt arbete och utför såväl akuta insatser som planerade omfattande revisioner av kunders verksamheter. De använder sig av avancerad mobil utrustning för att kunna genomföra tillförlitliga tester och mätningar på kunds anläggning.

VIMAB bedrivs på fem orter i Sverige med huvudkontoret i Motala och filialer i Perstorp, Söderhamn, Stenungssund, Stockholm samt ett dotterbolag i Norge.

Arbetsuppgifter

I rollen som servicetekniker arbetar du huvudsakligen med service av ventiler, både ute i fält och inne på verkstaden. Du utför arbetet enligt aktuella säkerhetsrutiner, lagar och förordningar efter kundens behov. I tjänsten arbetar du i par med en annan servicetekniker och det förekommer även uppdrag där hela teamet arbetar tillsammans.
Uppdragen finns inom alla verksamhetsområden i Sverige och varierar i storlek och komplexitet. Mestadels innebär arbetet dagsturer ut till kunderna men det förekommer även längre uppdrag som kan innebära resor utanför regionen vilket innebär en del övernattningar.

* Utföra service av ventiler
* Samarbete med teamet av servicetekniker
* Följa säkerhetsrutiner, lagar och förordningar
* Resor inom och utanför regionen

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

* Gediget tekniskt kunnande, gärna inom ventilservice
* God datorvana och systemförståelse
* Goda kunskaper i svenska, tal och skrift
* B-körkort

I rollen arbetar du tätt ihop med ditt team. Därför är det viktigt att du gillar att jobba tillsammans med andra, att du ser till gruppens bästa och är mån om att skapa ett bra arbetsklimat. När ett problem uppstår anstränger du dig för att leverera bra lösningar och ser alltid till att göra det lilla extra. I den här rollen förväntas du ta mycket eget ansvar och självständigt driva ditt arbete framåt, och det är också i en sådan roll som du trivs bäst. Du tycker om att göra saker ordentligt och har en grundlig arbetsprocess så att inget lämnas ogjort. Du dubbelkollar ditt arbete noggrant och din förmåga att skapa och hålla en struktur gör att allt du lämnar ifrån dig håller hög kvalitet.

Övrig information

Start: Omgående, med hänsyn till uppsägningstid
Plats: Söderhamn
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport via mail, info@bravura.se eller telefon 010-171 47 10 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Bravura logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
13 april 2024 (42 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Bravura levererar rekryterings- och bemanningslösningar inom hela tjänstemannaområdet, över hela landet.

Vårt mål är att förenkla rekryteringsprocessen, både för dig som söker nytt jobb och för de företag som vill anställa nya medarbetare. Genom att hålla en tydlig dialog, vara snabba och anpassningsbara samt med en passion för det vi gör säkerställer vi en framgångsrik rekryteringsprocess för alla parter.