Hoppa till innehåll
Bilbolaget Hälsingland, Bollnäs, Bildelar logotyp

Bilbolaget söker en Bildelsansvarig till Bollnäs

Ger du det lilla extra och har kundens behov som en självklar utgångspunkt i ditt arbete, samtidigt som du tillsammans med oss vill jobba för att bli branschens bästa servicebolag?

Bilbolaget tror på att skapa det bästa för våra kunder i form av tjänster som verkligen underlättar och medverkar till att det blir kul och enkelt att äga bilar från oss. Vi jobbar med några av Sveriges mest kända varumärken inom bilbranschen, Volvo, Renault och Dacia och har alltid den senaste tekniken.

Din nästa utmaning

Vill du arbeta med att supportera verkstaden och externa kunder med reservdelar, tillbehör och däck till reparationer och service? Vill du arbeta med försäljning, lagervård, butiksarbete, personalledning och inköp i fokus? Då har vi jobbet för dig!

I den här rollen arbetar du i en slimmad organisation och att hugga i vid behov och hantera flera olika arbetsuppgifter får inte vara ett hinder för dig.

Som medarbetare på bildelsavdelningen är du en mycket viktig länk till vår verkstad och representant mot Bilbolaget i mötet med våra kunder. Jobbet kräver en hög servicenivå och mycket support både internt gentemot verkstaden och externt gentemot kunderna. Du kommer ha arbetsplats i Bollnäs på vår anläggning. Som anställd på Bildelar blir du en del av ett team på 4 personer.

Vem är du?

Du tycker om att samarbeta, har god social kompetens och fokus på hög servicegrad. Du är en problemlösare och vill ge våra kunder en positiv upplevelse och goda råd. Du är stresstålig och strukturerad. Du är en prestigelös och lyhörd lagspelare.

Det är bra om du har god dokumenterad kunskap inom fordonsteknik. Om du har genomförd fordonsteknisk utbildning eller tidigare erfarenhet från yrket ser vi det som meriterande, men inte ett krav.

Du har god datorvana eftersom det mesta av arbetet sker i våra reservdelsprogram för respektive bilmärke samt i vårt affärssystem Tacdis. Du behöver också ha en god fysik eftersom det i arbetet ingår en del tunga lyft samt ha ett giltigt körkort med minst behörighet B.

Vad erbjuder vi dig?

Vi är ett kvalitetstänkande familjeföretag som varit verksam inom fordonsbranschen i snart 90 år. Vi är Sveriges största privata återförsäljare av Volvo och finns med stora anläggningar från Timrå i norr till Norrtälje i söder. Inom vår koncern finns även flera Toyota anläggningar samt lastvagnsverksamhet. Hos oss blir du en del av en koncern med möjligheter till både professionell och personlig utveckling. Vi bryr oss om dig som anställd.

Vi erbjuder alla våra anställda:
  • Benefits förmånsportal med friskvård och en mängd bra erbjudanden
  • Friskvårdsbidrag
  • Hälsoundersökningar
  • Förmåncykel via bruttolöneavdrag
  • Tjänstepension Pensionsrådgivning, både personlig & digital
  • Löneväxling
  • Frivilliga gruppförsäkring
  • Företagshälsovård
  • Personalrabatter på drivmedel, verkstadsarbeten, reservdelar & bilköp
  • Bra arbetsmiljö
Vill du veta mer?

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterande chef, se kontaktuppgifter längre ned i annonsen. Urval sker löpande och anställning kan ske innan sista ansökningsdatum.

Övrigt

Vi vill ha en alkohol- och drogfri arbetsmiljö. Därför genomför vi alkohol- och drogtest vid nyanställning samt slumpmässiga tester under året.

Välkommen med din ansökan!

Om koncernen Bilbolaget
Bilbolaget Invest Sundsvall AB är moderbolaget som med fem personbilsbolag, ett lastvagnsbolag, ett Teknik & Service bolag, Demia AB och ett Administration & IT bolag har cirka 900 anställda. Koncernens verksamhet sträcker sig från Luleå i norr till Norrtälje i söder, via Luleå, Piteå, Skellefteå, Umeå, Sundsvall, Ljusdal, Hudiksvall, Bollnäs, Söderhamn, Ludvika, Gävle, Sandviken, Uppsala, Östhammar och Norrtälje.

Koncernen ägnar sig dels åt försäljning, service och tilläggstjänster med personbilar, transportbilar, bildemontering och lastvagnar, men också förvaltning av de egna och hyrda fastighetsbestånden. Fordonsaffären omfattar försäljning av både nya och begagnade personbilar, transportbilar och lastvagnar och har fokus på att leverera helhetslösningar som förenklar kundens vardag.

Bilbolagskoncernen ägs av familjen Persson. Martin Persson är styrelseordförande, även syskonen Henrik och Anders jobbar inom koncernen. Familjen Persson har siktet inställt på framtiden och jobbar långsiktigt med att hela tiden modernisera och återinvestera i verksamheten.

Vårt kundlöfte: Med personlig omtanke
Smaka på orden du också! Det är stora ord som vi lovar till var och en av våra kunder och den viktigaste faktorn för långsiktig lönsamhet. Därför vill vi ha engagerade medarbetare som har en vilja att göra skillnad i sina arbeten och ge våra kunder positiva upplevelser i mötena med dem.

Vi vill att alla kunder ska känna sig betydelsefulla och att just deras behov är någonting som vi tar på allvar och har lösningar på. Att vara omtänksam handlar om att bry sig om, vilja väl och visa intresse. Vår filosofi är att omtanke i alla led vinner i längden. Och det gäller självklart även oss medarbetare emellan. Om vi lever på det sättet så kommer vi också omtänksamt kunna ta hand om våra kunder på bästa tänkbara sätt.
Mer info
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
30 apr. 2023 (33 dagar kvar)

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare