Konsultchef till Wikan Personal Hälsingland

Konsultchef till Wikan Personal Hälsingland

Vi söker en konsultchef till vårt kontor i Bollnäs.
Som en följd av ett långsiktigt kunduppdrag har Wikan Personal etablerat ett kontor i Bollnäs. På kontoret jobbar idag 1 person och vi söker nu ytterligare person som tillsammans med platschefen Catrine vill utveckla Wikan Personal i Hälsingland.
Om du är intresserad av människor och vill arbeta nära vår personal och våra kunder så är detta drömjobbet - det kan vi intyga!

Dina arbetsuppgifter

Vi söker en person som har passion för människor och affärer. Du kommer, i nära samarbete med dina kollegor, arbeta med arbetsuppgifter såsom rekrytering, försäljning, bemanning och personalansvar för uthyrda konsulter. Du har en nära relation till både dina konsulter och kunder och tjänsten ställer höga krav på förståelse för våra kunders verksamhet och behov. Du skall också ha en stark drivkraft att skapa varaktiga relationer mellan våra kundföretag och konsulter.

Som konsultchef hos Wikan Personal arbetar du med våra kunder, konsulter och jobbsökande. De huvudsakliga arbetsuppgifterna är:

- Ansvara för att utveckla våra samarbeten med våra köpande kunder. Hitta rätt person för jobbet och sedan stämma av med kunden kring vilken kompetens och personlighet som krävs för uppdraget. Skriva och publicera annonser, göra urval, hålla intervjuer med arbetssökande och ta referenser.
I ditt arbete ingår mycket kontakt med våra medarbetare ute hos kunderna, i det arbetet skriver du anställningskontrakt och håller introduktionssamtal, ser till att vår personal får en bra start och håller nära kontakt under uppdragets gång. Du är regelbundet ute hos köpande kunder och följer upp eventuella kundönskemål och fångar upp kommande personalbehov.

- Sälja in Wikan Personal till nya potentiella kunder samt hålla kontakten med tidigare köpande kunder. Säljarbetet innebär såväl utveckling av långsiktiga relationer, genom hög närvaro hos våra kunder, som ren nykundsbearbetning. Hos oss får du ett omväxlande, ansvarsfullt och självständigt arbete med stort fokus på kunder och affärer. Vi deltar också ofta vid nätverksträffar och andra relationsskapande events för att stärka vårt varumärke samt skapa nya kontakter.

På Wikan Personal arbetar vi nära varandra och hjälps åt med alla våra kunder och anställda. Det finns inga "mina och dina" kunder utan alla kunder är "våra".

Din bakgrund/Dina egenskaper

Vi söker en person som har passion för människor och affärer.

I denna rekrytering kommer stor vikt läggas vid dina personliga egenskaper. För att kunna bidra till vår framgång ser vi gärna att du är effektiv, ifrågasättande och innovativ. Du är trygg i dig själv och ser positivt på att växla och prioritera arbetsuppgifter. Du är engagerad och trivs i en miljö där det är mycket att göra och där förändringar sker ofta och snabbt. Du är en prestigelös och målinriktad person som gillar att ha personalansvar och samtidigt arbeta med försäljning och rekrytering.

Det är viktigt att du är lösningsorienterad och är orädd inför nya utmaningar och kundsituationer. Samtidigt vill vi att du är lyhörd i dina relationer med kunder, personal och kollegor.
Du har lätt för administration men ser dig samtidigt inte som en administratör.

För oss är det viktigt att du har en tydlig moralisk kompass och tycker det är viktigt att bemöta människor på samma sätt som du själv vill bli bemött. Om du också är en målinriktad person som drivs av att arbeta med försäljning och trivs med att ha personalansvar - då kommer du trivas hos oss!

Vi ser gärna att du som söker har eftergymnasial utbildning inom exempelvis inom HR, Teknik, Marknad eller Management. Erfarenhet från bemannings- och rekryteringsbranschen är mycket meriterande, men du kan också ha jobbat ett antal år i ledande befattning inom näringslivet.

Dina personliga egenskaper är av stor betydelse för oss.
Välkommen till ett glatt och engagerat gäng i ett växande bolag!

Information och kontakt

Känner du att detta är ett jobb för dig, tveka inte utan sök redan idag!
Sista ansökningsdag är den 31 januari. Vi tar endast emot din ansökan via vår hemsida.
Vi gör löpande urval och tjänsten kan tillsättas innan den 31 januari.

Har du frågor så ring gärna Thomas Falkstrand 044-5906516
Mer information hittar du på wikan.se.
Mer info
Kontaktperson Thomas Falkstrand
Telefon 044-590 65 15
Email Mejla Thomas Falkstrand
Område Bollnäs
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av Wikan Personal
Sista ansökningsdag 31 jan 2021 (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Wikan Personal är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi förse företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal, som tillfälligt eller permanent tillgodoser verksamhetens behov. Wikan Personal har kontor på 12 orter i Sverige, omsätter ca 350 Msek och har omkring 800 anställda.

Våra kontor drivs utifrån varje orts lokala förutsättningar. Wikan Personal är i huvudsak inriktade mot industriföretag men har också många uppdrag inom andra branscher. Våra uppdrag inom tjänstemannasektorn växer stadigt. Vi följer den lokala marknaden vilket innebär att de olika kontoren har sin tyngdpunkt på de lokalt starka branscherna.
Vi lägger stort fokus på vår personal, deras välmående och utveckling. Vi kan personal.