WTJ söker en driven CFO

WTJ söker en driven CFO

Hos WTJ ger vi dig stor frihet att styra och utföra arbetet inom ditt ansvarsområde. Du kommer att vara en del av ett lag som drivs mot ett gemensamt mål och där varje medarbetare är involverad, insatt och ständigt arbetar med att förbättra sin egen och företagets prestation. Vi tror att delaktighet och ansvar föder engagemang, motivation, prestation, kvalité och glädje!

Nu söker vi en CFO som vill vara med på vår tillväxtresa!


Beskrivning

Som CFO kommer du att vara en viktig strategisk partner i vår ledning som hjälper oss att lyckas med vår tillväxtresa. Du kommer att få utveckla ekonomifunktionens rutiner och processer för att både effektivisera och digitalisera ekonomifunktionen på vårt bolag. I rollen som CFO ansvarar du ensam för företagets hela ekonomifunktion, där ingår bland annat att leverera analyser av företagets ekonomiska läge samt arbeta fram förslag till förbättringar.

Du ingår i ledningsgruppen och rapporterar till VD.

Egenskaper

Vi söker dig med stort eget driv som är nyfiken och vill fortsätta att utvecklas. Du trivs med att arbeta nära verksamheten. Du är strukturerad, engagerad och har viljan att ständigt utveckla och förbättra. Du är analytisk och besitter förmågan att se helhetsperspektiv och har ett sinne för affärsutveckling. Vi ser gärna att du har ett intresse för affärssystem och vill vara med och automatisera och effektivisera våra ekonomiska processer. Vi söker dig som är en pålitlig, ärlig och prestigelös lagspelare.

Stor vikt kommer läggas på dina personliga egenskaper då vi söker Rätt person för jobbet.

Kvalifikationer

Du har högskoleexamen inom ekonomi samt erfarenhet av kvalificerat ekonomiarbete där du arbetat brett inom olika ekonomiprocesser.

För rollen krävs att du har god kommunikationsförmåga samt pedagogisk förmåga och kan förmedla ett ekonomiskt budskap. Du behöver även kunna kommunicera obehindrat på svenska i tal och skrift.

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Sysselsättningsgrad

Heltid

Arbetstid och lön

Dagtid/Fast lön

Övrig information

Sista ansökningsdag 2022-08-12

Urvalsarbetet kommer att ske löpande varför du bör göra din ansökan snarast möjligt. Ansökan till tjänsten sker genom att du registrerar CV och ett personligt brev på www.onepartnergroup.se. Välkommen med din ansökan!

Vi samarbetar med OnePartnerGroup Hälsingland i denna rekrytering och hänvisar samtliga frågor gällande kvalifikationer etc. till Oscar Jonsson 072-142 88 25 eller Jessica Larsson 072-142 85 67. Tillsättning sker efter överenskommelse.
Mer info
Område Bollnäs
Yrkesroll Ekonomi
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 12 aug 2022 (47 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

WTJ Produktion AB är en renodlad legotillverkare inom stål och plåt. Vi är med våra kunder hela vägen, från inköp av plåt till färdig produkt. Vi arbetar hela tiden för att utveckla oss själva. Detta gör vi genom att arbeta i lag där vi målmedvetet jobbar med affärsförståelse och delaktighet i vårt företag. Vi tror att starka individer skapar starka lag som i sin tur skapar värde för våra kunder.