Intern Maskinservicetekniker

Intern Maskinservicetekniker

Dina arbetsuppgifter

Som maskinservicetekniker sköter du förebyggande och avhjälpande underhåll av maskinparken samt stöttar maskinoperatörer i deras arbete att underhålla maskinerna.
Maskinserviceteknikern ansvarar för planering och genomförande av underhållsarbetet, oftast i samarbete med produktionsledningen.

Maskinparken består av det mesta från toppmoderna flerop-maskiner ner till gamla hederliga stabila manuella maskiner.

Hög kreativitet och problemlösande inställning är meriterande.

Din profil

Vi söker dig som arbetar strukturerat och är noggrann, du är flexibel och är van att hantera fler arbetsuppgifter samtidigt. Du är driven och tar stort eget ansvar över din arbetsdag.

Vi lägger stor vikt på personliga egenskaper och erfarenhet av motsvarande tjänst värderas högt.

I detta uppdrag blir du anställd av Clockwork och arbetar som konsult, efter 6 månader är det självklara målet att du ska bli anställd hos USNR.
Som konsult hos oss erbjuder vi dig ett brett kontaktnät, goda karriärmöjligheter samt riktigt goda chanser att påverka såväl arbetssituation som personlig utveckling. Som anställd hos oss får du en attraktiv anställning med marknadsmässig lön, semesterersättning, tjänstepension och försäkringar enligt kollektivavtal samt friskvårdsbidrag.

Sök tjänsten via vår hemsida www.clockworkpersonal.se.
För frågor om tjänsten, kontakta Simon Lindqvist via 073 - 351 27 43 eller simon.lindqvist@clwork.se
Mer info
Kontaktperson Simon Lindqvist
Telefon 0733512743
Område Bollnäs
Yrkesroll Industri & Anläggning, Reparatörer
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 31 dec 2021 (26 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

USNR är mest känt för att erbjuda omfattande lösningar till sågverk och hyvlerier, inkl såglinjer, kurvsågningsutrustning, kantningslinjer, kap-, sorterings- och staplingssystem, torkar samt optimerings- och styrteknik som maximerar produktion och prestanda på dessa utrustningar.

USNRs historia går tillbaka ända till 1850-talet och har sedan dess fört ihop en mångfald av konstruktioner, teknologier och förmågor. Några av de mest legendariska namnen i branschen har blivit en del av USNRs arv.

I och med förvärvet av Söderhamn Eriksson i Sverige 2015 är USNR nu även en erkänd leverantör av högkvalitativa såglinjer och kantningslinjer av europeisk typ samt Cambio-barkmaskinen som uppfunnits av dåvarande Söderhamns Verkstäder under 1950-talet och sedan dess sålts i tusentals exemplar runtom i världen.
Idag kan USNR erbjuda expertis och erfarenhet från hundratals kunniga medarbetare runt om i världen.

USNR har en stor produktionsanläggning i Söderhamn som idag är hjärtat av verksamheten med ett huvudkontor där ledning, produktutveckling och produktion finns under samma tak.

https://www.usnr.com/sv/content/se-soderhamn