Administratör Kostenheten

Administratör Kostenheten

Kostenheten i Bollnäs kommun levererar måltider till kommunens 4 000 förskolebarn och skolelever. Vi levererar även frukost, lunch och middag till 250 personer på särskilda boenden. Varje vecka tillagas 1 400 matlådor till hemtjänstens kunder. Idag ingår 24 kök i enheten, varav 10 produktionskök och resterande mottagningskök, som finns spridda i hela kommunen. Förutom normalkost lagas också ett stort antal specialkost till kommunens elever och äldre. Vi är ca 70 personer som arbetar inom kostenheten.

Beskrivning
Som administratör för Kostenheten arbetar du som stöd för kostenhetens chefer, samt de olika köken. Du är systemförvaltare för verksamhetssystemet Matilda, är personalredogörare samt utför enklare utredningsuppdrag.

Arbetsuppgifter
Dina arbetsuppgifter som administratör innebär bl.a

Systemförvaltare för verksamhetssystemet Matilda

Administration kring matsedlar för skola och äldreomsorg

Personalplanering, vikarieanskaffning, tidrapporter, arbetsgivarintyg, bevakning företrädesrätt

Systemadministratör för olika datasystem, diarieföring av akter och handlingar, ansvara för aktuell information om Kostenheten på intranät, hemsida och appar

Budgetuppföljning, intern och extern fakturering, ansökan om EU-bidrag för skolmjölk

Planering inför arbetsplatsträffar, kallelser, protokoll, minnesanteckningar mm

Enklare utredningsuppdrag och medverkan i olika projekt som Kostenheten driver

Kvalifikationer
Vi söker dig som har lägst 3-årig gymnasieutbildning med inriktning mot ekonomi och administration. Kännedom om storhushåll är meriterande. Du har erfarenhet av administrativt arbete minst 1 år. Du har god förmåga att självständigt organisera och bedriva arbetet. Du har lätt för att samarbeta och skapa goda relationer. Du har god kommunikativ förmåga och kan uttrycka dig väl i tal och skrift på svenska samt har vana att använda olika datasystem.

Villkor
Individuell lönesättning tillämpas, tillträde enligt överenskommelse. Vi erbjuder möjlighet till semesterväxling samt friskvårdspeng som ska stimulera till hälsofrämjande aktiviteter.

Vi kommer att intervjua löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan.

Om Bollnäs kommun

Vi anställda i Bollnäs kommun skapar tillsammans bra dagar för Bollnäsborna och här arbetar vi med sånt som är viktigt på riktigt. Hos oss får du stolta kollegor som med äkta arbetsglädje utvecklar Bollnäs långsiktigt och hållbart. Cirka 27 000 Bollnäsbor är beroende av vårt arbete, och tillsammans gör vi skillnad - varje dag! Kom och jobba med oss!

I Bollnäs kommun får du ett liv där det är enkelt att få vardagen att gå ihop. Du kan välja att bo på landsbygden eller i stan, oavsett har vi korta pendlingstider. Tack vare närheten till skolor och arbete får du mer tid över till familj och fritidsintressen. För att vara en liten stad har Bollnäs mycket att erbjuda med bland annat 400 föreningar av olika slag samt ett kulturutbud utöver det vanliga! Eller varför inte bege dig ut och njut av Hälsinglands vackra natur med blånande berg och djupa dalar? Vill du resa bort har du tillgång till bra kommunikationer och nära till både storstad och fjäll!

Välkommen till Bollnäs, hjärtat av Hälsingland.
Mer info
Område Bollnäs
Yrkesroll Administration
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.bollnas.se
Sista ansökningsdag 28 mars (7 dagar kvar)