Verksmaskinist till vår emulsionsfabrik i Bollnäs

Verksmaskinist till vår emulsionsfabrik i Bollnäs

Svevia har fyra fabriker för tillverkning av bitumenemulsion, en bindemedelsprodukt anpassad för de flesta vägapplikationer. Vi erbjuder allt från standardprodukter för klistring av asfaltlager till specialvarianter som uppfyller olika funktionskrav.

Nu söker vi operatör till vår fabrik i Bollnäs. Fabriken bemannas normalt sett av två personer. Som operatör har du en mycket självständig roll men du kommer att ingå i ett större nationellt team med hög kompetens där effektivitet och lönsamhet är i fokus.

Tjänsten: Som operatör är du ansvarig för att styra och övervaka tillverkningsprocessen av bindemedel, samt kontroll och provning. Du ansvarar för löpande service och underhåll av anläggningen samt beställning och lagerhållning av råvaror. I arbetsuppgifterna förekommer också kundkontakter, produktionsuppföljning samt viss produktutveckling. Verksamheten är säsongsbetonad med stark tyngdpunkt på sommarhalvåret. Du rapporterar till arbetschefen för Emulsion. Tjänsten är tillsvidare på heltid och föregås av provanställning.

Kvalifikationer: Du är genuint intresserad av industriell tillverkning. Erfarenhet från beläggningsbranschen är meriterande. Lägst gymnasieutbildning eller likvärdigt, gärna med inriktning mot industri eller maskin. B-körkort erfordras. Vi lägger stor vikt vid din personlighet. Ett direkt intresse för produktion, teknik och mekanik är en förutsättning för att hantera arbetsuppgifterna på ett bra sätt, likaså datorvana. Du måste vara serviceinriktad, praktiskt lagd och tycka om att ha kontakt med kunder. Du trivs med att ha och ta eget ansvar, samt med självständiga arbetsuppgifter med hög frihetsgrad.

Vill du dela karriärväg med oss? Inom Svevia delar vi med oss av kunskap och drar nytta av varandras styrkor. Genom att samspela får vi nya kundinsikter, blir mer effektiva och affärsmässiga. Hos oss har du även stora utvecklingsmöjligheter och får som anställd tydliga prestationsmål, stimulerande arbetsuppgifter och möjlighet att utvecklas tillsammans med branschens ledande specialister. Vi ger dig garanterat en utmanande vardag där du kan göra skillnad och få igenom dina idéer! Har du rätt kompetens ger vi dig stor frihetsgrad. Då är det lika lätt att få ansvar som att ge. Genom att ta ansvar kan du lägga grunden för en snabbare karriär. Svevia tänker även nytt och hållbart. För oss är det lika viktigt att vara lyhörd för kundernas behov som att erbjuda hållbara lösningar utifrån miljöhänsyn, säkra arbetsplatser, etik och moral.

Ansökan: Om du vill dela väg med oss är du varmt välkommen med din ansökan senast den 31 januari 2019, men sök redan idag då vi kommer att genomföra intervjuer löpande. För mer information är du välkommen att höra av dig till Arbetschef Patrik Malmberg 031-65 65 04. Fackliga företrädare nås via vår växel, tel 08-404 10 00.
Mer info
Område Bollnäs
Yrkesroll Industri & Anläggning, Tillverkning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 8 jan (56 dagar kvar)
Visa var

Om arbetsgivaren

Svevia är företaget som valt en egen väg. Vi är fokuserade på att bygga och sköta om vägar och infrastruktur.

Våra 1800 medarbetare finns på över 100 platser i hela Sverige och vi omsätter 7,6 miljarder. Sedan 2011 finns Svevia även i Norge. Vi är alltid på väg mot framtidens sätt att bygga och sköta om broar, flygplatser, hamnar, järnvägar, parker, vägar och annan infrastruktur. Men vi är också på väg här och nu, dygnet runt, från norr till söder och från väst till öst, för att sopa, ploga och sköta om vägar, gator, parker och torg. Vill du följa med oss på resan kliver du enklast in på svevia.se.