Servicetekniker

Servicetekniker

Dina arbetsuppgifter

I din roll som servicetekniker kommer du tillsammans med dina fem kollegor jobba i våra lokaler på Myrbäcksgatan 12 i Bollnäs. Du kommer huvudsakligen ansvara för service och reparationer samt mer avancerade renoveringar och felsökningar av entreprenadmaskiner. Du erbjuds ett omväxlande arbete med mycket kundkontakter och goda utvecklingsmöjligheter. Som servicetekniker hos oss ingår även en del service på fält.

Din profil

Vi söker dig som har fordonsteknisk utbildning alternativt praktisk erfarenhet av arbete med tunga fordon. Det är viktigt att du har goda kunskaper inom elektronik och hydraulik. Har du arbetat som lastbilsmekaniker är det meriterande.
B-körkort är ett krav.

I denna tillsättning lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper och för att lyckas i rollen tror vi att du behöver vara en driven problemlösare som tillsammans med dina kollegor samarbetar mot uppsatta mål. Du är en nyckelperson för att vidareutveckla relationerna till våra kunder och därför ser vi gärna att du är kommunikativ i ditt förhållningssätt och sätter kundens behov i centrum. Hos oss är det högt i tak och vi kombinerar gärna humor med professionalitet i en familjär atmosfär som präglas av kamratskap, glädje och målmedvetenhet.

Staffare AB samarbetar i denna process med Clockwork Bemanning&Rekrytering. För mer information om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Patric Andersson på 073-351 27 43 alternativt patric.andersson@clwork.se.
Vi arbetar med rekryteringsprocessen löpande så ansök så snart som möjligt dock senast 2020-02-23 via clockworkpersonal.se
Välkommen med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Patric Andersson
Telefon 073-351 27 43
Område Bollnäs
Yrkesroll Industri & Anläggning, Teknik & Ingenjör, Mekanik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 23 feb 2020 (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Staffare AB grundades 1982 av Anders Staffare. Resan började i ett litet kontor på Huddig fabriken med 1 anställd och idag är vi 102 anställda. Vi finns på åtta orter med fullserviceanläggningar i Uppsala, Bollnäs, Hudiksvall, Timrå, Skellefteå & Luleå samt försäljningskontor i Stockholm och Västerås.

Hos oss finner ni några av de största varumärkena inom sina segment: Huddig, Wacker Neuson, Weidemann, Manitou, Massey Ferguson, Rottne, Kverneland, Pöttinger, Trejon m.fl.
Genom att tillhandahålla produkter och tjänster av högsta kvalitét och ständigt sträva mot att förbättra vår organisation, med en långsiktighet i varje agerande och med kunden i fokus kan vi vara en stark partner till våra kunder, medarbetare och leverantörer.

Då vi har en ökad efterfrågan på våra produkter och tjänster söker vi nu ytterligare en servicetekniker till vårt starka team i Bollnäs.