Beskrivning
Vi satsar på en förstärkning på utredningsenheten under 1 års tid med möjlighet till förlängning.

Är du vår nya kollega? Vi söker en socionom som är flexibel, van att samarbeta med andra, har en empatisk förmåga och som är strukturerad. Vi söker dig som vill arbeta på en trivsam arbetsplats med kompetenta kollegor och som erbjuder goda förutsättningar till kompetensutveckling.

Arbetet hos oss är både givande och utmanande. Vi anser att det är viktigt med en god introduktion och ett nära ledarskap. På vår arbetsplats är det viktigt att alla människor bemöts med respekt och professionalitet.

Arbetsuppgifter
Din huvudsakliga arbetsuppgift är handläggning enligt SoL och LVU. Handläggningen innehåller utredningsarbete samt tillsättande och uppföljande av vissa insatser. Vår målgrupp är barn och unga 0-18 år och deras familjer.

Kvalifikationer
Socionomexamen och minst ett års erfarenhet inom socialt arbete. Erfarenhet av myndighetsutövning gällande barn/unga och vana av att arbeta med BBIC är meriterande. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet och förmåga att passa in i arbetsgruppen.

Villkor
Individuell lönesättning tillämpas. Körkort B krävs. Tillträde enligt överenskommelse. Vi tillämpar årsarbetstid. Vi erbjuder möjlighet till semesterväxling, distansarbete samt friskvårdspeng som ska stimulera till hälsofrämjande aktiviteter. Vi erbjuder även extern handledning och personalstöd.

Om Bollnäs kommun

Vi anställda i Bollnäs kommun skapar tillsammans bra dagar för Bollnäsborna och här arbetar vi med sånt som är viktigt på riktigt. Hos oss får du stolta kollegor som med äkta arbetsglädje utvecklar Bollnäs långsiktigt och hållbart. Cirka 27 000 Bollnäsbor är beroende av vårt arbete, och tillsammans gör vi skillnad - varje dag! Kom och jobba med oss!

I Bollnäs kommun får du ett liv där det är enkelt att få vardagen att gå ihop. Du kan välja att bo på landsbygden eller i stan, oavsett har vi korta pendlingstider. Tack vare närheten till skolor och arbete får du mer tid över till familj och fritidsintressen. För att vara en liten stad har Bollnäs mycket att erbjuda med bland annat 400 föreningar av olika slag samt ett kulturutbud utöver det vanliga! Eller varför inte bege dig ut och njut av Hälsinglands vackra natur med blånande berg och djupa dalar? Vill du resa bort har du tillgång till bra kommunikationer och nära till både storstad och fjäll!

Välkommen till Bollnäs, hjärtat av Hälsingland.
Mer info
Område Bollnäs
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Offentlig Förvaltning, Socionom
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.bollnas.se
Sista ansökningsdag 31 mars (6 dagar kvar)