Juristsekreterare till LRF Konsult i Bollnäs

Juristsekreterare till LRF Konsult i Bollnäs

Ta nästa steg i karriären genom att påverka utvecklingen för LRF Konsult-Sveriges största rådgivnings- och redovisningsföretag. Till vårt kontor i Bollnäs söker vi nu en assistent/sekreterare. Vi erbjuder dig en spännande roll med stora möjligheter att påverka din egen utveckling och organisationens fortsatta tillväxt.

Uppdraget
Som assistent/sekreterare på LRF Konsult kommer du att biträda våra jurister och övriga specialister men även arbeta självständigt med juridikrelaterade arbetsuppgifter. Våra jurister jobbar med kvalificerad juridisk rådgivning inom familjerätt, fastighetsrätt och affärsjuridik. DU kommer att ha en betydande roll i vårt dagliga arbete samt vara en nyckelperson i utvecklingen av våra juridiska tjänster.

Tjänsten innebär även att du kommer att assistera vår enhetschef och kontorschefer i regionen. Du har även en viktig roll med att ta fram underlag och rapporter från vårt ekonomistyrningssystem.

Vem är du?
Vi ser gärna att du har erfarenhet från advokat- eller juristbyrå, domstol eller annan juridisk verksamhet. Som person bör du ha lätt för att ta kundkontakter, vara noggrann, ordningsam, stresstålig och fungera mycket väl som samordnare i en arbetsgrupp.
Som person har du även hög social kompetens, är förtroendeingivande och känner dig bekväm i relationen med kunder och medarbetare. Du trivs när du får ha eget ansvar för din planering och ditt arbete och du drivs av att skapa resultat över förväntan.

Vad erbjuder vi dig?
LRF Konsult är utsedd till att vara en av Sveriges bästa arbetsgivare. I Universums årliga mätning placerade vi oss på topp tio utav Sveriges alla arbetsgivare inom alla branscher.

Vi erbjuder dig en inspirerande arbetsmiljö, stora utvecklingsmöjligheter och positiv företagskultur som präglas av ett stort engagemang, affärsmässighet och kundnytta.

Som medarbetare ska du alltid känna att du har de bästa förutsättningarna för att växa i din yrkesroll. Hos oss är det bara din egen drivkraft som sätter dina gränser. Vi tror också att sunda värderingar i en hållbar arbetsmiljö, med kollegor som stöttar varandra är helt avgörande för att du ska kunna utvecklas. -Välkommen att växa med oss!

Vår samarbetspartner NXTjobb hjälper oss med rekryteringen. Har du några frågor så är du välkommen att ta kontakt med Eva-Marie Vernersdotter Ryan, 070-781 05 66 eller
Jan Hedman, 076-014 81 00. Urval och intervjuer sker löpande.

Din ansökan gör du på talang.nxtjobb.se

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Bollnäs
Yrkesroll Administration, Assistent, Sekreterare, Juridik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 29 apr (41 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Sedan 2014 har NXTjobb hjälpt människor att hitta nästa jobb, företag att hitta nya medarbetare med rätt kompetens och ledningsgrupper att nå sin fulla potential. Man kan säga att vi hittar de talanger ett företag söker och tar fram dolda talanger i de människor vi hjälper.

Vårt uppdrag är att göra skillnad, för dig som måste lämna ditt nuvarande jobb, för dig som vill ta nästa steg i karriären eller för dig som behöver coaching i din nya ledarroll.
Till exempel. Med mer än 18 års erfarenhet av situationer som dessa i en rörlig arbetsmarknad utgör vitillsammans ett team med stort engagemang för att bygga nätverk, skaffa sig insikter i olika branscher, hålla jämna steg med utvecklingen och vara nytänkande.
Hos oss finns kompetenta medarbetare inom omställning, coaching och med ett brinnande intresse för att utveckla människor.

Så hur gör NXTjobb skillnad för dig? Genom ett stort kontaktnät, nya effektiva arbetsmetoder och ett mycket stort hjärta lyckas vi med det vi föresatt oss och hjälper människor och företag till en ny och trygg tillvaro.