Erfaren säkerhetstekniker till Bollnäs/Ovanåker sökes

Erfaren säkerhetstekniker till Bollnäs/Ovanåker sökes

Midroc Electro är ett av Skandinaviens ledande elteknikföretag. När du börjar arbeta på Midroc Electro kommer du till ett väletablerat företag med stark familjekänsla med gemenskap, sammanhållning och trivsel. Vi är stolta över att kunna erbjuda varierande arbetsuppgifter, trygghet och goda utvecklings- och karriärmöjligheter för våra anställda. Midroc Security i Hälsingland/Medelpad söker en driven säkerhetstekniker! Trivs du att arbeta med både nyinstallationer och service inom inbrottslarm, passagesystem, brandlarm och CCTV? Då kan vi erbjuda dig ett spännande jobb med goda utvecklingsmöjligheter.

Vi är idag 20 medarbetare på avdelningen med projektledare i Bollnäs, Söderhamn, Hudiksvall och Sundsvall och arbetar både med entreprenader i projektform samt löpande serviceuppdrag.

Vem vi söker?
Dig som har flerårig erfarenhet från säkerhetsbranschen, tidigare erfarenhet från felsökningar och vana vid dator- och nätverkslösningar. Du har ett stort intresse för teknik. Du skall kunna jobba i grupp samt individuellt. Vi är ett team där alla hjälps åt och rycker in där det behövs för att lösa kundens uppdrag. Vi tror att du är engagerad, noggrann och har en stark vilja att lyckas.

Drivs du av att arbeta med problemlösning och olika typer av arbetsuppgifter? Midroc anpassar dina tidigare erfarenheter med de uppdrag som ska genomföras. Vi kompletterar gärna med kompetensutveckling efter det personliga behovet.

Du har förmåga att samarbeta och skapa relationer med både externa och interna kontakter. Vi tror att du är engagerad, noggrann och har en vilja att lyckas.

Krav
Du som söker har el eller teknisk utbildning samt B-körkort då resor inom regionen förekommer. God svenska i tal och skrift, engelska är meriterande. Registerutdrag från belastningsregistret kommer efterfrågas löpande vid en eventuell anställning. Självständigt driftsättningsarbete av teleteknisk utrustning såsom brandlarm-, passer-, cctv- och inbrottslarm är ett krav. Meriterande är om erfarenhet inom låsbranschen finns.

Din anställning hos Midroc Electro
Förutom att du får grymma kollegor hos oss, kommer du även få förmåner som på olika sätt bidrar till en lite bättre vardag. Vi erbjuder bland annat:
  • Bra arbetsmiljö och ett fritt arbete under ansvar med intressanta och varierande uppdrag.
  • Möjlighet till personlig utveckling, fortbildning och karriär. Kontinuerliga utvecklingssamtal och uppföljning av individuella utvecklingsplaner.
  • Trevliga kollegor som vi arbetar professionellt med för att lösa våra uppdrag.
  • En spännande miljö i stabilt och expansivt elteknikföretag
  • Friskvårdsbidrag och möjlighet till sjukvårdsgruppförsäkring.
  • Möjlighet till förmånliga drivmedelsavtal samt tjänstebil.
  • På Midroc sätter vi våra medarbetare i centrum!
Ansökan
Urval sker löpande, därav ser vi fram emot att ta del av din ansökan så snart som möjligt.

Midroc Europe utvecklar morgondagens samhälle och industri. Tillsammans med våra kunder utvecklar vi hållbara lösningar för de branscher vi är verksamma i. Vi utgår från Sverige och är verksamma internationellt. Under 2019 omsatte vi 11,4 miljarder kronor och sysselsatte 4200 medarbetare.
Mer info
Område Bollnäs
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Servicetekniker
Typ av anställning Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.midroc.se/
Sista ansökningsdag 14 mars 2021 (14 dagar kvar)