Verksamhetschef till Bollnäs Buss

Verksamhetschef till Bollnäs Buss

Bollnäs Buss - familjeföretag sedan 1928. Bolaget bedriver för skoltrafik, linjetrafik, beställningstrafik inom Bollnäs, Söderhamn, Ovanåker kommun. Bolaget har för närvarande 50 anställda och omsätter drygt 30 miljoner.

Beskrivning: Till rollen som Verksamhetschef på Bollnäs Buss söker vi dig som tycker om människor! Du är trygg i en ledarroll och har förmågan att entusiasmera och motivera dina medarbetare. Personalen är nyckeln till vår framgång och i ditt arbete ingår att se till att trivselfaktorn är hög på jobbet. Ditt engagemang och dina egenskaper kommer att vara avgörande för oss. Tjänsten innehåller arbete med kompetensfrågor, arbetsmiljö, information, rehabilitering och rekrytering. Du har lätt för att kommunicera både med enskilda personer och i stora grupper.

Som Verksamhetschef ansvarar du för att verksamheten inom ditt område följer de lagar och bestämmelser som finns. Att trafikavtal samt internt ledningssystem (policys, rutiner, handlingsplaner) efterlevs och att samtliga fordon och teknisk utrustning ombord fungerar på ett trafiksäkert sätt.
Resande inom området är vanligt förekommande. Du är underställd VD och du ingår i företagsledningen.

Kvalifikationer: Vi tror att du har några års erfarenhet av arbetsledning inklusive personalansvar. Det är meriterande om du har arbetsrättsliga kunskaper. Det är också meriterande om du har erfarenhet från buss- och/eller trafikbranschen. Vi kommer att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper och vi tror att du bl. a. kännetecknas av att du:
  • Är resultatinriktad och affärsmässig
  • Är förtroendeingivande
  • Har en coachande ledarstil
  • Är kreativ och idérik
  • Kan skapa entusiasm hos dina medarbetare
  • Är bra på att kommunicera skriftligt och muntligt, både internt och externt
B-körkort

Bollnäs Buss ingår i Mohlins Bussar - framgångsrikt företagande sedan 1932! Vi är ett växande trafikföretag i tredje generationen stationerade i Hälsingland, Härjedalen och Jämtland. Totalt är vi idag ca 400 medarbetare.

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Sysselsättningsgrad: Heltid

Arbetstid och lön: Dagtid/Fast lön

Övrig information: Sista ansökningsdag 2018-12-05

Urvalsarbetet kommer att ske löpande varför du bör göra din ansökan snarast möjligt. Ansökan till tjänsten sker genom att du registrerar CV och ett personligt brev på www.kornboden.se.

Kornbodens rekryterare mottar frågor gällande kvalifikationer etc. under hela ansökningstiden. Tillsättning sker efter överenskommelse.

Om oss: Kornboden i Hälsingland är en del av OnePartnerGroup. OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, lager- och logistik, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på över 40 orter i Sverige och har en mängd engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav.

För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder.

https://www.kornboden.se

https://www.onepartnergroup.se
Mer info
Område Bollnäs
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar, Transport & Logistik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Kornboden Resurs AB
Hemsida http://www.kornboden.se/
Sista ansökningsdag 5 dec (22 dagar kvar)