Montörer

Montörer

Dina arbetsuppgifter

Har du tidigare erfarenhet från arbete inom tillverkande industri som montör/operatör? Är du händig och har ett brinnande intresse för teknik? Då kan det vara dig vi letar efter! Vi söker just nu montörer för spännande uppdrag. Du kommer bland annat att få arbeta med montering av elektronik och kabel. Det är meriterande om du tidigare arbetat med lödning och montering av kretskort och har truckkort.
Arbetstider är skiftgång.

Din profil

Vi söker dig som trivs lika bra med att jobba självständigt som i grupp, är noggrann, tålmodig och är lösningsorienterad. Det är väldigt viktigt att du har ett kvalitetstänk.
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Övrig information

Intervjuer sker löpande men tjänsten kommer tillsättas efter sommaren.
B-körkort och tillgång till bil är ett krav. Den här tjänsten innebär att du kommer att bli anställd av Konsultia men du kommer att tillbringa dina arbetsdagar hos en av våra kunder.
För mer information är du välkommen att kontakta konsultchef Rebecca Riström på telefonnummer: 072 517 26 38 eller via e-post: rebecca@konsultia.se. Observera att vi inte tar emot ansökningar via e-post, utan du söker tjänsten med en registrerad profil på vår hemsida genom att följa ansökningslänken i annonsen. Sista ansökningsdag är 2022-10-30.
Mer info
Kontaktperson Rebecca Riström
Telefon 072-5172638
Område Bollnäs
Yrkesroll Industri & Anläggning, Montör
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 30 okt 2022 (26 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi söker nu montörer till en av våra större kunder i Ovanåker där du får arbeta i en god arbetsmiljö med stora utvecklingsmöjligheter.
Vår kund levererar lösningar för interaktionen mellan människa och maskin i industriella fordon.

För svensk industri framåt

En stor del av framgångssagan Sverige möjliggjordes av industriföretagens framfart under 1900-talet. Arbetstillfällen skapades, skatteintäkter genererades och många bolag tog sig ut på en global marknad. Det vill vi ska fortsätta.

Konsultias bemanningslösningar hjälper industrin med kompetensförsörjning och produktion i balans. Genom schyssta villkor och en värderingsdriven företagskultur attraherar vi medarbetare som gör skillnad varje dag.

Vi är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag och har kollektivavtal. Du får marknadsmässig lön, reglerad semester, rätt till sjuklön, pension och försäkringar. Vi erbjuder också friskvårdsbidrag och tillgång till företagshälsovård. Företaget är kvalitets- miljö- och arbetsmiljöcertifierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt ISO 45001.

Konsultia har kontor i Borlänge, Mora, Bollnäs, Sundsvall, Örnsköldsvik, Umeå, Skellefteå och Piteå. Läs gärna mer om oss på www.konsultia.se