CNC-/Maskinoperatör

CNC-/Maskinoperatör

Dina arbetsuppgifter

Vi söker dig med tekniskt intresse som vill arbeta med maskiner inom industrin. Du gillar att arbeta praktiskt och har lätt för att ta instruktioner. I det här uppdraget kommer du huvudsakligen arbeta med att ställa, posta och övervaka CNC-maskiner. Vi ser gärna att du har erfarenhet inom programmering av CNC-maskiner. Det är meriterande med goda kunskaper i ritningsläsning, mätteknik och tidigare erfarenheter inom yrket.

Skriv med i din ansökan vilken sorts CNC-maskiner du har arbetat med och eventuellt programmeringsspråk som du kan hantera. Samt andra specifika kompetenser som passar in för arbetet.

Din profil

Vi ser gärna att du har arbetat med liknande arbetsuppgifter eller har ett stort tekniskt intresse och kunnande samt att du nu är intresserad av nya utmaningar. Du har relevant utbildning/erfarenhet för att utföra dessa arbetsuppgifter. Du är flexibel, bra på att ta ett helhetsansvar, har ett stort engagemang och är serviceinriktad.

Skiftarbete kan förekomma.
Meriterande med truckkort A+B och vi ser gärna att du har körkort B och tillgång till egen bil.

Övrig information

Du kommer inledningsvis att bli anställd av Konsultia och tillbringa dina arbetsdagar som konsult hos vår kund. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Stefan Persson på telefonnummer: 072-517 26 14 eller via e-post: stefan@konsultia.se.

Urval sker löpande så ansök gärna redan idag!
Mer info
Kontaktperson Stefan Persson
Telefon 072-517 26 14
Område Bollnäs
Yrkesroll Industri & Anläggning, Maskinarbete
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 30 juni 2022 (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi söker CNC-/Maskinoperatörer för uppdrag hos vår kund!

För svensk industri framåt

En stor del av framgångssagan Sverige möjliggjordes av industriföretagens framfart under 1900-talet. Arbetstillfällen skapades, skatteintäkter genererades och många bolag tog sig ut på en global marknad. Det vill vi ska fortsätta.

Konsultias bemanningslösningar hjälper industrin med kompetensförsörjning och produktion i balans. Genom schyssta villkor och en värderingsdriven företagskultur attraherar vi medarbetare som gör skillnad varje dag.

Vi är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag och har kollektivavtal. Du får marknadsmässig lön, reglerad semester, rätt till sjuklön, pension och försäkringar. Vi erbjuder också friskvårdsbidrag och tillgång till företagshälsovård. Företaget är kvalitets- miljö- och arbetsmiljöcertifierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt ISO 45001.

Konsultia har kontor i Borlänge, Bollnäs, Sundsvall, Örnsköldsvik, Umeå, Skellefteå, Piteå och Luleå. Läs gärna mer om oss på www.konsultia.se