Servicetekniker till verkstaden i Kilafors

Servicetekniker till verkstaden i Kilafors

Vi söker serviceinriktade och sociala problemlösare som är noggranna och flexibla. Ni brinner för framtidens servicemarknad för tunga fordon och sätter kunden i fokus.

Vi vill att ni har:
Erfarenhet av att installera avancerade el-, pneumatik- och hydrauliksystem på tunga fordon. Kunskap om radiostyrd hydraulik är en fördel.

Gedigen kunskap inom ABS- och EBS-bromssystem samt anpassningar mellan lastbil och släp.

Svetskompetens; MIG, MAG och MMA.
Mer info
Kontaktperson Sara Backan
Telefon 0278-659236
Email Mejla Sara Backan
Område Bollnäs
Yrkesroll Fordon, Industri & Anläggning, Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 25 okt 2019 (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Kilafors grundades år 1960 utav Sveriges åkerier och det var tydligt vad vi ville åstadkomma. Tillsammans skulle vi ta fram de bästa produkterna, anpassade för det hårda, nordiska klimatet och se till att vi alla kunde dra nytta av varandras kunskap och erfarenheter.

Över 10 000 ekipage har rullat ut från fabriken i Kilafors. Gedigna konstruktioner med lång livslängd har varit vårt signum sedan start. Stor förståelse för åkaren och ett nära samarbetet med branschen har gjort oss till en efterfrågad aktör.

Idag är vi Sveriges största tillverkare av släpvagnar, kärror, lastbilspåbyggnader – för transport av timmer, flis och anläggning. Vi eftersträvar marknadens främsta eftermarknadsutbud för optimal driftsekonomi och högt andrahandsvärde.