Finsktalande reservdelssäljare

Finsktalande reservdelssäljare

Vi söker en serviceinriktad och social problemlösare som är noggrann och flexibel. Du brinner för att skapa resultat och sätter kunden i fokus. Hög tillgänglighet och snabba leveranser är våra ledstjärnor. Vi har många kunder i Finland och söker därför dig som är tvåspråkig.

Vi vill att ni har:
Erfarenhet av försäljning/ordermottagning, gärna från försäljning till företag.

Kunskap om (och gärna erfarenhet av) hydraulik och kranstyrning.

Grundläggande kunskap inom ABS- och EBS-bromssystem

Meriterande är:
Tidigare anställning inom tunga fordon och påbyggnad
Mer info
Kontaktperson Thomas Norling
Telefon 0278-659254
Email Mejla Thomas Norling
Område Bollnäs
Yrkesroll Försäljning, Industri & Anläggning, Service & Kundtjänst
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.kilafors.se
Sista ansökningsdag 25 okt 2019 (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Kilafors grundades år 1960 utav Sveriges åkerier och det var tydligt vad vi ville åstadkomma. Tillsammans skulle vi ta fram de bästa produkterna, anpassade för det hårda, nordiska klimatet och se till att vi alla kunde dra nytta av varandras kunskap och erfarenheter.


Över 10 000 ekipage har rullat ut från fabriken i Kilafors. Gedigna konstruktioner med lång livslängd har varit vårt signum sedan start. Stor förståelse för åkaren och ett nära samarbetet med branschen har gjort oss till en efterfrågad aktör.

Idag är vi Sveriges största tillverkare av släpvagnar, kärror, lastbilspåbyggnader – för transport av timmer, flis och anläggning. Vi eftersträvar marknadens främsta eftermarknadsutbud för optimal driftsekonomi och högt andrahandsvärde.