Eftermarknadschef till Eco Log

Eftermarknadschef till Eco Log

Dina arbetsuppgifter

Vi söker just nu efter en Eftermarknadschef till fabriken i Söderhamn.
I din roll som Eftermarknadschef på Eco Log ansvarar du för att ta fram, implementera och kontinuerligt uppdatera samt vidareutveckla eftermarknads affärsplan i syfte att uppnå företagets övergripande mål. De mål som sätts för verksamheten, följer du upp med relevanta nyckeltal så att avdelningen, team och individer ges förutsättningar för att prestera på topp.

I dina uppgifter ingår det att driva och utveckla strategier samt försäljning av reservdelar och tjänster på ett sätt som positionerar företagets eftermarknadstjänster på marknaden.
Du har personalansvar och tjänsten kräver förutom strategiskt övergripande arbete även närhet till det operativa. Som Eftermarknadschef har du budget- och resultatansvar för din del av organisationen där du aktivt jobbar med tillväxt och lönsamhet, samtidigt som du samverkar med företagets övriga avdelningar för bästa resultat.

Din profil

Rollen kräver goda ledaregenskaper och vi ser gärna att du har erfarenhet från att leda verksamheter baserade på industriell service/underhåll och/eller eftermarknadstjänster.
För att lyckas i rollen har du:
  • Erfarenhet av försäljning av eftermarknadstjänster
  • Erfarenhet av tjänsteutveckling och implementering av försäljningsstrategier
Erfarenhet från liknande bransch (skogsbruk, jordbruk, entreprenad, lantbruk och/eller fordonsindustri) och/eller maskintillverkande industri är nödvändig och tidigare erfarenhet av att ha kombinerat B2B och B2C är en fördel.
Vi söker dig som är affärsmässig och van att göra affärer.
Du motiveras av utmaningar och som ledare är du kommunikativ, engagerad och drivande samtidigt som du är noggrann och strukturerad i ditt arbete.
Du ser vikten av att ditt team trivs på jobbet.
Stor vikt läggs vid din personlighet och att du är en kollega som bidrar till ett positivt arbetsklimat. Relevant utbildning är meriterande.

Ansökan

Eco Log samarbetar med Clockwork Bemanning & Rekrytering AB.
Frågor om tjänsten hänvisas till ansvarig rekryteringskonsult Olof Westling på 073-3512734 eller olof.westling@clwork.se
Iom semestertider så har vi i denna process längre ansökningstid.
Sök tjänsten via www.clockworkpersonal.se senast 14 augusti
Mer info
Kontaktperson Olof Westling
Telefon 073-3512734
Område Bollnäs
Yrkesroll Organisation & ledning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 14 aug 2022 (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

Vi på Eco Log har alltid strävat efter att konstruera de bästa och mest lönsamma maskinerna på marknaden. Och vi är stolta över att kunna säga att vi i över ett halvt sekel har levererat unika skogsmaskiner som verkligen gjort skillnad för våra kunder. Vi är idag ca 150 medarbetare som jobbar för att uppfylla och överträffa våra kunders förväntningar. Våra konstruktörer, montörer, servicetekniker och säljare har kontinuerlig kontakt för att ständigt förbättra och utveckla våra produkter. Det innebär att våra kunder alltid får produkter i absolut världsklass.

Läs mer om oss på https://ecologforestry.com/se/