Skadereglerare till Dina Försäkringar

Skadereglerare till Dina Försäkringar

Dina arbetsuppgifter

Rollen som byggskadereglerare innefattar bland annat handläggning av sakskador, såsom bygg-, maskin och lösöreskador. Målsättningen för ditt arbete är att ha nöjda kunder genom effektiv och korrekt skadereglering.

I rollen som skadereglerare erbjuds du en stor variation i ditt dagliga arbete och god möjlighet till utveckling. Hanteringen av skador innebär bedömningar och kontakt med entreprenörer. Arbetet innehåller frekventa kontakter med kunder via telefon och mail. Även besiktningar ute hos kund kan förekomma. Placeringsort är i våra nyrenoverade och fräscha kontorslokaler i centrala Bollnäs. Vi har även ett antal satellitkontor i vår region att tillgå vid behov.

Som företag strävar vi efter att ge våra kunder den bästa servicen samtidigt som vi månar om våra medarbetare. För oss är det viktigt att man tycker om att hjälpa både våra kunder och varandra inom företaget.

Din profil

Du har med fördel skaderegleringsutbildning IFU eller motsvarande utbildning och- eller tidigare erfarenhet av liknande arbete. Har du en byggteknisk utbildning eller erfarenhet av byggteknik/reparationer, ROT-arbeten och/eller besiktning av byggskador så ser vi det också som fördelaktigt.
Som person är du empatisk och positiv person med starka drivkrafter att lyckas samt har förmåga att fatta beslut och är affärsmässig i ditt bemötande med kunder. Du är lyhörd och engagerad, har hög serviceförmåga och trivs med att arbeta i team.

Du har gott ordningssinne, goda datakunskaper, är noggrann och slutför uppgifter. God förmåga att uttrycka dig i tal och skrift är viktig. Tidigare erfarenhet av arbete med skadereglering ser vi som högst meriterande.

Ansökan

Dina Försäkringar samarbetar med Clockwork Bemanning & Rekrytering AB.
Frågor om tjänsten hänvisas till ansvarig rekryteringskonsult Olof Westling på olof.westling@clwork.se
Sök tjänsten via www.clockworkpersonal.se senast 3 oktober.
Mer info
Kontaktperson Olof Westling
Telefon 073-3512734
Område Bollnäs
Yrkesroll Data & IT, Support
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 3 okt 2021 (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Dina Försäkringar Mitt är ett av 6 försäkringsbolag med kontor på flera platser över hela landet och vi samverkar under det gemensamma varumärket Dina Försäkringar. Med över hundra års erfarenhet av försäkring har Dina Försäkringar Mitt försäkrat det du bryr dig om och hjälpt dig att göra vardagen tryggare. Ledorden för vår verksamhet är nära, nytänkande och engagerade.

Alla bolag i Dina Försäkringar har sina egna lokala namn, men symbolen och profilen är gemensam. Vi är idag landets sjätte största försäkringsgivare inom sakförsäkringar och alla bolag är direkt eller indirekt kundägda.
Våra kunder är också nöjda med oss. Under de år vi varit med i kundnöjdhetsundersökningen SKI har vi toppat ligan eller varit god tvåa i klasserna Sakförsäkring och nöjdaste bilförsäkringskunder.

Vad är det som gör oss till alternativet? Vi brukar få uppskattning för bra försäkringar, bra priser och att vi är närmare än någon annan. Vi som försäkrar ditt hem, din bil, din familj, dina djur, ditt lantbruk eller ditt företag gör ett bättre jobb när vi finns nära dig. Det är vår övertygelse.