Projektledare inom Marknad & Kommunikation

Projektledare inom Marknad & Kommunikation

Dina arbetsuppgifter

Linda Näslund, ny Marknadschef på Dina Försäkringar Mitt håller nu på att bygga en ny marknadsorganisation! Vill du vara med på resan? Dina Försäkringar är inne i en mycket expansiv fas där en nyckel i detta är en modern marknadsfunktion. Dina Försäkringar söker därför nu en Digital Projektledare inom Marknad och Kommunikation. En för företaget helt ny roll där du kommer ges möjlighet att påverka och forma rollen i tätt samarbete med övriga medarbetare på den nya marknadsavdelningen.

I rollen som Digital Projektledare - Marknad och Kommunikation kommer du att driva kommunikationsarbetet i externa och interna digitala kanaler. Planera, producera, genomföra och följa upp organiska och sponsrade kampanjer i sociala kanaler. Content och visuell-produktion samt employer branding ingår i uppdraget. Tjänsten innebär många kontaktytor med andra kommunikatörer i bolaget men också inom Dina-gruppen, närmaste chef och produktspecialister och externa leverantörer.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:
  • Planering, produktion och genomförande av kampanjer.
  • Kundsegmentering
  • Media ansvar digitala kanaler.
  • Internt marknadsansvar för egna aktiviteter.
  • Löpande kundundersökningar.
  • Delansvar för CRM.
  • Kommunikationsstöd till Affärsområdeschef Marknad och ledningsgrupp.
  • Delansvar för kundsegment "Privat".
  • Kommunikation och interaktion med övriga bolag i federationen samt Dina AB.
Du kommer att vara stationerad i våra nya, fräscha kontorslokaler i centrala Bollnäs.

Din profil

För att ha rätt förutsättningar i den här rollen behöver du ha relevant utbildning inom marknad och kommunikation. Du bör också har arbetat inom området och skaffat dig erfarenheter genom praktiskt utförande. Då rollen innefattar skrift och kommunikation så krävs mycket goda språkkunskaper i både svenska och engelska. Rollen kräver också goda kunskaper inom Google Analytics och Facebook Insights samt god kännedom av det digitala landskapet.

För att bli framgångsrik i rollen och hos oss på Dina Försäkringar så behöver du vara en person som gillar att ta egna initiativ och hitta lösningar. Du behöver även ha ett stort kreativt sinne för skriftliga samt visuella delar såväl som digitala lösningar och framtidstrender. Analytisk förmåga och sinne för struktur är andra viktiga faktorer för framgång.

Eftersom vi nu bygger en ny marknadsavdelning från grunden så är det för oss viktigt att du är en person som gillar att skapa, tänka nytt och vara med och påverka arbetet framåt. Vi erbjuder dig goda förutsättningar till personlig utveckling och en trygg arbetsgivare med kompassen inställd på framtiden med modernt kommunikationsarbete som verktyg.

Dina Försäkringar samarbetar med Clockwork Bemanning & Rekrytering AB
Frågor om tjänsten hänvisas till ansvarig rekryteringskonsult Olof Westling på olof.westling@clwork.se Ansök via www.clockworkpersonal.se senast 18/10
Mer info
Kontaktperson Olof Westling
Telefon 073-3512734
Område Bollnäs
Yrkesroll Marknadsföring
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 18 okt 2020 (26 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Dina Försäkringar Mitt är ett av 6 försäkringsbolag med kontor på flera platser över hela landet och vi samverkar under det gemensamma varumärket Dina Försäkringar. Med över hundra års erfarenhet av försäkring har Dina Försäkringar Mitt försäkrat det du bryr dig om och hjälpt dig att göra vardagen tryggare. Ledorden för vår verksamhet är nära, nytänkande och engagerade.

Alla bolag i Dina Försäkringar har sina egna lokala namn, men symbolen och profilen är gemensam. Vi är idag landets sjätte största försäkringsgivare inom sakförsäkringar och alla bolag är direkt eller indirekt kundägda.
Våra kunder är också nöjda med oss. Under de år vi varit med i kundnöjdhetsundersökningen SKI har vi toppat ligan eller varit god tvåa i klasserna Sakförsäkring och nöjdaste bilförsäkringskunder.

Vad är det som gör oss till alternativet? Vi brukar få uppskattning för bra försäkringar, bra priser och att vi är närmare än någon annan. Vi som försäkrar ditt hem, din bil, din familj, dina djur, ditt lantbruk eller ditt företag gör ett bättre jobb när vi finns nära dig. Det är vår övertygelse.