Motorskadereglerare till Dina Försäkringar

Motorskadereglerare till Dina Försäkringar

Dina arbetsuppgifter

Vi söker en ansvarsfull motorskadereglerare med hög servicekänsla till vårt kontor i Bollnäs.

Dina Försäkringars Motorskadeorganisation består idag av tre regioner och du kommer tillhöra vår nordligaste del. I Bollnäs sitter vi i fräscha lokaler och du kommer att arbeta tillsammans med skadereglerare med många års erfarenhet från branschen.

Som skadereglerare är dina arbetsuppgifter breda och består av reglering av alla typer av trafik- och kaskoskador. Du pratar med kunder från hela landet och ena stunden har du ett telefonsamtal med en skoterägare runt knuten, för att i nästa samtal hjälpa en lantbrukare som står ute på åkern.

Tjänsten innebär mycket eget ansvar då du själv utreder och tar beslut i ersättningsfrågor utifrån försäkringsvillkor, praxis och gällande lagstiftning.
Till din hjälp har du självklart dina kompetenta och engagerade kollegor som alltid stöttar varandra.

Din profil

De personliga egenskaper vi värdesätter är stor social kompetens och hög servicekänsla. Du har förmågan att kunna arbeta självständigt såväl som i grupp. Under arbetstoppar är det viktigt att kunna lyfta blicken och prioritera i ditt arbete. Du ska också ha lätt för att uttrycka dig i tal och skrift på ett sätt som kunden förstår eftersom du oftast har kontakt via telefon eller mejl.

Ett av våra värdeord är att vara nära, med det värdesätter vi egenskapen att kunna vara personlig i dina samtal med kunder och anpassa dig efter kundens behov.
Vi söker dig som sätter kunden i centrum och har god kunskap om motorskadereglering, du får gärna ha genomgått IFU-utbildning eller motsvarande.Tjänsten är placerad i Bollnäs.

Vi samarbetar med Clockwork Bemanning & Rekrytering AB, frågor om tjänsten hänvisas till ansvarig rekryterare Emmelie Bruzelius på 073-3512743.
Urval kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstidens slut. Läs mer om tjänsten och ansök via www.clockworkpersonal.se senast den 24 juni.
Mer info
Kontaktperson Emmelie Bruzelius
Telefon 073-3512743
Område Bollnäs
Yrkesroll Försäljning, Kundservice
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Dina Försäkringar Västra Hälsingland Dalarna är ett av elva försäkringsbolag runt om i Sverige som samverkar under det gemensamma varumärket Dina Försäkringar. Med över hundra års erfarenhet av försäkring har Dina Försäkringar Västra Hälsingland Dalarna försäkrat det du bryr dig om och hjälpt dig att göra vardagen tryggare. Ledorden för vår verksamhet är nära, nytänkande och engagerade.