Försäljningschef Privatmarknad

Försäljningschef Privatmarknad

Dina arbetsuppgifter

Med ökande marknadsandelar fortsätter Dina Försäkringar att stärka sin position på den svenska försäkringsmarknaden. Nu söker vi en ny chef för försäljning mot våra kunder på privatmarknadssidan.
Som chef för denna avdelning hos Dina Försäkringar ansvarar du för en grupp om 10 medarbetare inom försäljning av hela vårt utbud för privatmarknaden. Tjänsten innebär ansvar för den dagliga verksamheten och det operativa genomförandet och deltagande i nyckelmöten. Ledarrollen innebär också utveckling och stöttning av medarbetarna i gruppen vilket skapar förutsättningar för att Dina Försäkringars produkter får ett större genomslag hos våra kunder.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:
  • Driva säljorganisationen inom privatmarknad mot uppsatta mål
  • Målsätta, styra, coacha och följa upp personalen
  • Operativt ansvarig för försäljningsbudgeten för avdelningen
  • Personalansvar med allt vad det innebär
  • Offerthantering och försäljning av försäkringar
  • Operativt leda säljaktiviteter och kampanjer
  • Hålla i återkommande försäljningsmöten med personalen
I rollen som Försäljningschef för privatmarknad rapporterar du till bolagets Affärsområdeschef. Placeringsort för tjänsten är Bollnäs.

Din profil

Vi söker en proaktiv person som sporras av att jobba mot mål och har ett stort intresse för kundkontakt och affärer. Du bidrar med positiv energi i gruppen och har lätt för att samarbeta. Det är viktigt att du har affärssinne, ett strukturerat arbetssätt, ett starkt eget driv, stort engagemang och en utpräglad förmåga att ta eget ansvar. Tjänsten ställer krav på såväl analytisk som kommunikativ förmåga i kombination med ett prestigelöst ledarskap.

För att ha rätt förutsättningar att lyckas i rollen bör du ha gedigen erfarenhet inom proaktiv försäljning, med fördel inom TM och kvalificerade tjänster.
Du har erfarenheter av budgetarbete, uppföljning av nyckeltal och goda försäljningsresultat. Hos oss ges du möjlighet att kombinera dina säljegenskaper med ledarskap.
Vi ser det som mycket meriterande med erfarenhet eller utbildning inom försäkring men inte ett krav.

Dina Försäkringar samarbetar med Clockwork Bemanning & Rekrytering AB.
Frågor om tjänsten hänvisas till ansvarig rekryteringskonsult Olof Westling på olof.westling@clwork.se
Sök tjänsten via www.clockworkpersonal.se senast 31 maj
Mer info
Kontaktperson Olof Westling
Telefon 073-3512734
Område Bollnäs
Yrkesroll Organisation & ledning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 31 maj 2020 (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Dina Försäkringar Mitt är ett av 6 försäkringsbolag med kontor på flera platser över hela landet och vi samverkar under det gemensamma varumärket Dina Försäkringar. Med över hundra års erfarenhet av försäkring har Dina Försäkringar Mitt försäkrat det du bryr dig om och hjälpt dig att göra vardagen tryggare. Ledorden för vår verksamhet är nära, nytänkande och engagerade.

Alla bolag i Dina Försäkringar har sina egna lokala namn, men symbolen och profilen är gemensam. Vi är idag landets sjätte största försäkringsgivare inom sakförsäkringar och alla bolag är direkt eller indirekt kundägda.
Våra kunder är också nöjda med oss. Under de år vi varit med i kundnöjdhetsundersökningen SKI har vi toppat ligan eller varit god tvåa i klasserna Sakförsäkring och nöjdaste bilförsäkringskunder.

Vad är det som gör oss till alternativet? Vi brukar få uppskattning för bra försäkringar, bra priser och att vi är närmare än någon annan. Vi som försäkrar ditt hem, din bil, din familj, dina djur, ditt lantbruk eller ditt företag gör ett bättre jobb när vi finns nära dig. Det är vår övertygelse.