Ansvarig Delikatess Stora Coop Bollnäs

Ansvarig Delikatess Stora Coop Bollnäs

Vi söker dig som är en effektiv och ansvarsfull person som vill kliva in och ansvara för vår manuella delikatessavdelning, där bla kök, fisk, kött, ost och chark ingår. Du har ett stort intresse för mat och delikatesser, en servicekänsla utöver det vanliga samt brinner för att sälja och göra det lilla extra för kunden.

I din roll ansvarar du för att koordinera den dagliga driften, ser till att avdelningen har tydliga rutiner och riktlinjer, följer upp försäljning mot budget och arbetar aktivt med fysisk förstörelse och svinn. Vi vill att du har lätt för att kommunicera och har ett coachande och stöttande förhållningssätt gentemot dina medarbetare. Tillsammans skapar ni merförsäljning och inspirerar kunden till köpglädje genom en välplanerad delikatessavdelning med högt säljtryck.

Vi värdesätter att du är flexibel och serviceinriktad med stort engagemang i arbetet. Vidare tycker du om att arbeta i ett högt tempo och har viljan att hela tiden utveckla och effektivisera såväl verksamheten som dig själv.

Det är ett krav att du har gedigen yrkeserfarenhet inom området och besitter kunskaper för att kunna driva en framgångsrik delikatessavdelning.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid, som föregås av en provanställning med tillträde enl överenskommelse.

Vill du veta mer om tjänsten ta kontakt med butikschef Robin Wallén, tfn 010-747 52 91.

Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

Välkommen med din ansökan tillsammans med personligt brev och CV snarast, dock senast den 31 maj 2022. Urval sker löpande under ansökningsperioden och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Ansök via coopmitt.se
Mer info
Område Bollnäs
Yrkesroll Försäljning, Butik
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 31 maj 2022 (12 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Coop är en av Sveriges största arbetsgivare med många utmanande jobb. Vi är inne i en spännande förändringsresa för att kunna möta framtidens matkunder lika bra och lika naturligt i våra fysiska butiker som på Coop.se.

Förändringen som pågår innebär extra många utmaningar, men även möjligheter. Och du är aldrig ensam. Är det någonting vi är extra stolta över så är det våra medarbetare. Genom att ha lyckats rekrytera många kompetenta medarbetare jobbar vi tillsammans mot framtiden.

Det nya Coop ska stå för attraktiva butiksupplevelser med prisvärd mat, starka egna varumärken, ett unikt medlemsprogram och ett tydligt ledarskap inom ekologi, hälsa och hållbarhet. Kort sagt: Vi vill vara den goda kraften i svensk dagligvaruhandel.

Med cirka 650 butiker i Sverige och 3,4 miljoner medlemmar är Coop Sveriges enda medlemsägda matkedja.

Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.