Däckmontörer sökes i Bollnäs/Ovanåker!

Däckmontörer sökes i Bollnäs/Ovanåker!

Dina arbetsuppgifter

Clockwork söker nu däckmontörer till Bollnäs samt Ovanåker. I samband med övergången från sommar till vinter hjälper du företagets kunder med däckbyten. Tunga lyft och tvättning av däck ingår i jobbet samt hantering före och efter däckbytet. Jobbet är heltid och vardagar, under 4-6 veckor med start i oktoberl beroende på väderlag. Kvällsjobb kan eventuellt förekomma beroende på behov hos kund.

Din profil

Vi söker dig som har erfarenhet av däckbyte samt har ett allmänt fordonsintresse, förslagsvis gillar du att meka på fritiden. Då tjänsten innehåller många tunga lyft förutsättter vi att du inte är rädd för att ta i och har god fysisk form. Då kundkontakt förekommer dagligen ser vi att du är serviceinriktad, positiv och engagerad. Arbetet sker parvis vilket innebär att samarbetsförmåga och kommunikation är avgörande. Vi värdesätter hög arbetsmoral där viljan att arbeta hårt bör finnas naturligt hos dig som söker tjänsten. Körkort B är ett krav.

Du blir anställd av Clockwork och arbetar på uppdrag hos kund i Bollnäs och Ovanåker. Arbetet som konsult hos Clockwork ger dig ett brett kontaktnät, goda karriärmöjligheter samt stora chanser att påverka såväl arbetssituation som din personliga utveckling. Som anställd hos oss får du en attraktiv anställning med marknadsmässig lön, övertidsersättning, semester, friskvårdsbidrag, tjänstepension och försäkringar enligt kollektivavtal.

Vid frågor är du välkommen att kontakta Samuli Helavuori på 0733512763 alternativt via mail samuli.helavuori@clwork.se.

Vi jobbar med intervjuer löpande. Ansök därför redan idag, dock senast den 2020-09-27. Vi ser fram emot din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Samuli Helavuori
Telefon 073-3512763
Område Bollnäs
Yrkesroll Fordon, Reperatör
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 27 sept 2020 (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

Hej! Det är vi som är Clockwork. Vi arbetar med rekrytering och bemanning men vi brukar säga att vi är i "bättre framtidsbranschen" - för vi vill vara en kraftkälla för företag och människor som vill utvecklas. Vårt erbjudande är träffsäker matchning mellan företagens behov och medarbetarnas kvaliteter, oavsett om det handlar om jobb i industri- eller tjänstesektorn, inom skolvärlden eller i olika integrationsprojekt. Vi tror på människor och vi vet att rätt människa på rätt plats gör skillnad. Därför är det viktigt för oss att ha koll på varje marknad, varje företag och varje medarbetare. Och därför är det viktigt för oss med en stark lokal närvaro. Du möter oss i tretton städer från Stockholm i söder till Piteå i norr.
Läs mer på www.clockworkpersonal.se