Konsultchef Hälsingland

Konsultchef Hälsingland

Dina arbetsuppgifter

Clockwork växer i Hälsingland och söker därför ytterligare en konsultchef med fokus på våra kunder inom Industri & Logistik. Roller som är vanligt förekommande är CNC operatörer, svetsare, montörer och lagerpersonal. Detta innebär att du som Konsultchef har ett tydligt säljuppdrag att hitta nya beställare/kunder i kombination av att bygga kandidatnätverk inom dessa typer av roller.
Tjänsten som konsultchef är en bred och varierande roll där du arbetar affärsinriktat med fokus på våra industrikunder samtidigt som du arbetar med uthyrning av personal. Hos oss får du ett omväxlande, ansvarsfullt och självständigt arbete med stort fokus på kunder och affärer. Som konsultchef har du personalansvar för våra uthyrda konsulter och rekryterar personal i Hälsingland. I säljarbetet utvecklar du långsiktiga relationer med våra kunder samt arbetar med nykundsbearbetning. Till vardags arbetar du löpande med administrativa uppgifter så som offerering, prissättning, fakturering, godkännande av löner och framtagning av annonser.

Som Konsultchef på Clockwork har du hela Hälsingland som arbetsyta vilket innebär en hel del resor i landskapet. Vi ser med fördel att du har din hemmavist kring något av våra kontor i Bollnäs, Edsbyn eller Söderhamn.

Din profil

Vi söker dig med erfarenhet från tjänsteförsäljning, gärna i kombination med arbete inom industri. God kunskap om industrisektorn är meriterande. Då vi arbetar med både uthyrning och rekrytering ser vi gärna att du har kännedom inom båda områden men i denna tillsättning är det viktigaste för oss att vi hittar en lösningsfokuserad kollega som besitter rätt personliga egenskaper.

För att trivas i rollen som konsultchef hos oss har du ett högt eget driv och är resultatorienterad. Arbetet ställer krav på din sociala säkerhet där du som person är förtroendeingivande och prestigelös. Eftersom arbetet ofta kräver snabba insatser är personliga egenskaper som flexibilitet och hög energinivå mycket viktiga. Tjänsten som konsultchef innebär lika stor del försäljning som administration och därför är det viktigt att du har struktur och planering i ditt arbete, särskilt då vi arbetar i en omväxlande vardag. Då vi är flera kontor som samarbetar värderar vi laganda och prestigelöshet högt för att aldrig behöva tumma på kvalitet.

Ansökan

Välkommen att registrera din ansökan via www.clockworkpersonal.se senast 2021-04-25. Vi går igenom ansökningar löpande varför vi gärna ser din ansökan så fort som möjligt. Ytterligare information om tjänsten lämnas i första hand av Intern rekryteringskonsult Anders Hultgren 073-3512701, annars Marknadsområdeschef Olof Westling 073-3512734
Mer info
Kontaktperson Anders Hultgren
Telefon 0733512701
Område Bollnäs
Yrkesroll HR & Personal, Rekrytering
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 25 apr 2021 (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Hej! Det är vi som är Clockwork. Vi arbetar bland annat med rekrytering och bemanning och vi brukar säga att vi är i "bättre framtidsbranschen" - för vi vill vara en kraftkälla för företag och människor som vill utvecklas. Vårt erbjudande är träffsäker matchning mellan företagens behov och medarbetarnas kvaliteter, oavsett om det handlar om jobb i industri- eller tjänstesektorn, inom skolvärlden eller att hjälpa människor som befinner sig i en omställningssituation. Vi tror på människor och vi vet att rätt människa på rätt plats gör skillnad. Därför är det viktigt för oss att ha koll på varje marknad, varje företag och varje medarbetare. Vi tror därmed på en stark lokal närvaro.