Resemontörer sökes till Bruks AB

Resemontörer sökes till Bruks AB

Dina arbetsuppgifter

Serviceavdelningen på BRUKS i Arbrå fortsätter att växa.
Vi behöver dig - du kommer att ingå i vårt serviceteam och ha hand om serviceuppdrag från våra kunder.
Som servicemontör arbetar du vanligtvis ute hos våra kunder med serviceinspektioner, reparationer, förebyggande underhåll och installationer av levererade maskiner och driftsättning av dessa. Arbetet utförs vanligtvis under driftsstopperioder varför helg och nattarbete är vanligt förekommande.
Vanligt är att man arbetar i lag om två eller tre personer, men arbetsledande insatser på egen hand förekommer också. Våra kunder finns över hela världen och vanligast förekommande arbeten utföres i Sverige, Norden och övriga Europa. Att arbeta på ett säkert sätt och att följa lokala och Bruks regler är självklart. Arbetet hos kunden dokumenteras och rapporteras fortlöpande.

Din bakgrund/Dina egenskaper

Du är lyhörd och har en förmåga att förstå samt lösa kundernas problem, gärna innan de själva inser att de har problem. Du har en teknisk grundutbildning på lägst gymnasienivå. I tal och skrift behärskar du engelska och svenska. Övriga språk är meriterande.
Du har vana från mekaniska arbeten på maskiner inom sågverks- och massaindustrin eller liknande kunskaper.

Information och kontakt

Tjänsten är till en början en inhyrning via Wikan Personal med ambitioner att övergå till fast anställning hos Bruks AB.
Om du har frågor kring tjänsten, kontakta endera Catrine Pehrsson via epost, catrine@wikan.se eller ring på 0278- 52 33 12, eller Magnus Jonsson via e-post, magnus.j@wikan.se eller ring på 0278-523311

Vänta inte med att söka tjänsten då ansökningarna behandlas löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.
Välkommen med din ansökan!

Om Wikan Personal

Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi hjälpa företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal. Wikan har kontor på 15 orter i Sverige, omsätter ca 450 Msek och har omkring 1000 anställda. Läs mer på www.wikan.se
Mer info
Kontaktperson Magnus Jonsson
Telefon 0278523311
Email Mejla Magnus Jonsson
Område Bollnäs
Yrkesroll Industri & Anläggning, Montör
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av Wikan Personal
Sista ansökningsdag 8 sept 2022 (68 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bruks Siwertell är verksamma globalt och världsledande inom lösningar för bulkhantering och träbearbetning.
Vi tillhandahåller utrustning för transport, flisning och sållning av trä för biobränsle, bioenergi, sågverk, massa och pappersindustri.
Vi är globala och lokala. Du hittar våra huvudkontor i USA, Sverige, Tyskland, Kina, Filippinerna, Ryssland och Taiwan.
Vi har även stöd av ett nätverk av hundratals representanter och återförsäljare över hela världen.