Konstruktör till Bruks Mobile Chippers

Konstruktör till Bruks Mobile Chippers

Dina arbetsuppgifter

Då det händer mycket på BRUKS söker vi nu en konstruktör för arbete med utveckling och produktunderhåll av våra produktprogram inom Mobile Chippers. Du kommer att arbeta som del av ett team av motiverade och kompetenta konstruktörer med lång erfarenhet av branschen. Tjänsten som konstruktör vid BRUKS innebär förutom produktutveckling och produktunderhåll att du är delaktig i framtagning av kundspecifika konstruktionslösningar samt att du arbetar med teknisk support till marknadsavdelning och kunder. Teknisk support externt och internt kan förekomma.

Vår ambition är att du som konstruktör tar rollen som produktägare och blir den sammanhållande länken och tar ansvaret för allt från ny framtagning av produkter och konstruktioner till att säkerställa att allt tekniskt underlag är korrekt. Ambitionen är också att du är den som kan produkten bäst och blir då också det självklara bollplanket när mer komplexa frågor från produktions-, kvalitets- och marknadssidan uppstår inom produktområdet.

Tjänsten präglas av variationsrikedom och högt tempo, varvid krav ställs på att snabbt kunna växla mellan och hantera olika typer av perspektiv - från övergripande frågeställningar till brådskande problemlösning på detaljnivå.

Vi erbjuder dig en möjlighet att arbeta på ett internationellt företag i en utvecklande och föränderlig miljö tillsammans med kompetenta och härliga kollegor. Dina blivande kollegors intressen är bland annat - träning av all möjlig karaktär, löpning, dans, fiske, yoga, snöskoterkörning, bilar, skidåkning och då både utför som längd (vi har några som kör Vasaloppet) och en hel massa annat. Detta gör vi i en fantastisk miljö nära naturen och lugnet med placering på vårt kontor i Arbrå, Hälsingland.

Din profil

Vi ser helst att du har branscherfarenhet och att du har erfarenhet av utvecklingsarbete och mekanisk konstruktion och att du har en ingenjörsutbildning från universitet eller högskola.

Du är inte främmande för att arbeta med standardisering/modularisering, du är kostnadsmedveten och är lyhörd för kundens önskemål samt tycker om att lösa kundernas problem.

Vi arbetar idag med Solid Works och Auto CAD och erfarenhet från dessa program är meriterande.

Som person är du affärsmässig och representativ och har en inre drivkraft med en tydlig vilja att nå uppsatta mål. Du är självgående, initiativrik och engagerad. Dessutom är du målinriktad med stark drivkraft och förmåga att se lösningar.

Du talar och skriver svenska och engelska, andra språk är meriterande.

Ansökan

Bruks samarbetar med Clockwork Bemanning & Rekrytering AB
Frågor om tjänsten hänvisas till ansvarig rekryteringskonsult Olof Westling på 073-3512734 eller på olof.westling@clwork.se p.g.a. semestertider så har vi i denna process längre ansökningstid
Sök tjänsten via www.clockworkpersonal.se senast 21 augusti.
Mer info
Kontaktperson Olof Westling
Telefon 073-3512734
Område Bollnäs
Yrkesroll Försäljning, Account Manager
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 21 aug 2022 (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bruks Siwertell Group är en marknadsledande leverantör av bulkhantering- och träbearbetningssystem. Med tusentals installationer över hela världen hanterar våra maskiner våra kunders råvaror från bl a skog, fält och gruvor, upprätthåller kritiska funktioner för tillverkare, fabriker, kraftverk och hamnar. Vi konstruerar, producerar och levererar system för lastning, lossning, transport, lagring av torra bulkmaterial, tillsammans med utrustning för flisning, sållning och bearbetning av trä för biobränslen, sågverk, massa- och pappersindustri. Vi är globala och lokala. Du hittar våra huvudkontor i USA, Sverige, Tyskland, Kina, Filippinerna, Ryssland och Taiwan.

Läs gärna mer om oss på https://bruks-siwertell.com/chipping/mobile-chippers