Area Sales Manager - Mobile Chippers

Area Sales Manager - Mobile Chippers

Dina arbetsuppgifter

Vi söker nu en Area Sales Manager med inriktning på vår Exportmarknad.
Om du är tekniskt intresserad, gillar häftiga och kraftfulla maskiner och vill jobba med avancerade och moderna produkter och system som levereras på en världsmarknad och under ett starkt och välrenommerat varumärke och som dessutom medverkar till ökat nyttjande av framtida klimatsmarta energilösningar då är detta absolut något för dig.

I rollen som Area Sales Manager kommer du att arbeta i ett team av motiverade och kompetenta medarbetare med lång erfarenhet av branschen. I ditt dagliga arbete har du tillgång till kompetenta och erfarna stödfunktioner som drivs av att supporta dig för att du och teamet skall lyckas i arbetet.

På exportmarknaden arbetar vi mot slutkund genom såväl återförsäljare, agenter samt med viss direkt bearbetning. Du kommer att vara den som ansvarar för våra affärer och affärsrelationer på dina marknader och du leder och genomför ditt arbete med inriktning på uppställda mål och under stort eget ansvar.
Du arbetar såväl strategiskt som operativ.

För att lyckas med dina arbetsuppgifter är du lösningsorienterad, innovativ och engagerade samt van att arbeta under eget ansvar och med ett utpräglat kundfokus, affärsmässighet och med stort intresse och vilja för att göra affärer.

Vi drivs av att erbjuda kunden den mest lönsamma lösningen vilket gör att det är viktigt att du har god förmåga att kunna analysera och verifiera den enskilde kundens behov. Proaktivitet och kundfokus är nyckelord i arbetet.

Placeringsort är företrädelsevis vid vår verksamhet i Arbrå men kan diskuteras. Vad gäller resor i tjänsten så är de naturligtvis vanligt förekommande - mer eller mindre i perioder.

Vi erbjuder dig en möjlighet att arbeta på ett internationellt företag i en utvecklande och föränderlig miljö tillsammans med kompetenta och härliga kollegor. Dina blivande kollegors intressen är bland annat - träning av all möjlig karaktär, löpning, dans, fiske, snöskoterkörning, bilar, skidåkning och då både utför som längd (vi har några som kör Vasaloppet) och en hel massa annat. Detta gör vi i en fantastisk miljö nära naturen och lugnet i Arbrå.

Din profil

Vi förutsätter inte att du kan våra produkter eller våra kunder men att du har dokumenterade erfarenheter från teknisk produkt/system försäljning kombinerat med rätt personliga egenskaper en hög ambitionsnivå att vilja lyckas. Har du branscherfarenhet, från skog, skogsmaskiner, lastbilar eller andra tyngre fordon så är detta självklart meriterande.

Du behärskar engelska i tal och skrift. Har du kunskaper inom det tyska språket så är det meriterande. I din position kommer du att behöva resa frekvent och så körkort är ett krav.

Ansökan

Bruks samarbetar med Clockwork Bemanning & Rekrytering AB
Frågor om tjänsten hänvisas till ansvarig rekryteringskonsult Olof Westling på 073-3512734 eller på olof.westling@clwork.se p.g.a. semestertider så har vi i denna process längre ansökningstid
Sök tjänsten via www.clockworkpersonal.se senast 21 augusti.
Mer info
Kontaktperson Olof Westling
Telefon 073-3512734
Område Bollnäs
Yrkesroll Försäljning, Account Manager
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 21 aug 2022 (13 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bruks Siwertell Group är en marknadsledande leverantör av bulkhantering- och träbearbetningssystem. Med tusentals installationer över hela världen hanterar våra maskiner våra kunders råvaror från bl a skog, fält och gruvor, upprätthåller kritiska funktioner för tillverkare, fabriker, kraftverk och hamnar. Vi konstruerar, producerar och levererar system för lastning, lossning, transport, lagring av torra bulkmaterial, tillsammans med utrustning för flisning, sållning och bearbetning av trä för biobränslen, sågverk, massa- och pappersindustri. Vi är globala och lokala. Du hittar våra huvudkontor i USA, Sverige, Tyskland, Kina, Filippinerna, Ryssland och Taiwan.

Läs gärna mer om oss på www.bruks-siwertell.com