Ekonomiassistent till Elektra

Ekonomiassistent till Elektra

Är du en driven person som brinner för att arbeta med ekonomi? Vi söker dig som har god erfarenhet av ekonomi och administration som vill arbeta i en självgående roll!

Om tjänstenDen här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos Elektra.

Om företagetElektra är ett av Norrlands ledande företag inom elteknik. Hos Elektra hittar du spetskompetens inom många områden som elinstallationer, automation, tele, data och säkerhet och för allt som i dag innefattar elteknik.

Idag levererar Elektra moderna elteknik-lösningar till kunder över hela Sverige.
De är ett företag i ständig tillväxt och söker alltid både nya spännande uppdrag och fler engagerade medarbetare. Som leverantörer av framtidens teknikmiljöer så har Elektra ett stort ansvar för att hjälpa deras kunder till långsiktiga och miljövänliga lösningar. Miljöarbetet genomsyrar allt de gör - från inköp av material till service ute hos kund.

ArbetsuppgifterI rollen som ekonomiassistent arbetar du med brett ekonomiarbete och administration. Dina arbetsuppgifter består av att hantera inkommande och utgående leverantörsfakturor, löpande bokföring, samt avstämningar. Du arbetar såväl med löpande uppgifter som med felsökning i fakturaflödet, där du utreder, analyserar och åtgärdar eventuella fakturaavvikelser.

Du arbetar nära företagets löneadministratör och stöttar denne person vid behov. Andra administrativa uppgifter kan också förekomma. Tillsammans med dina kollegor utgör du en viktig funktion för att skapa ett effektivt och välfungerande ekonomiarbete på företaget.

Formella krav
  • Erfarenhet av likvärdigt arbete som ekonomiassistent / ekonom
  • Du talar och skriver obehindrat på svenska
  • B-körkort
Vi söker dig som är van att ta egna initiativ och driva ditt eget arbete framåt. Vidare så är du en positiv person som ser lösningar istället för problem. Då du samarbetar med andra funktioner inom företaget samt kunder är du kommunikativ och har en god samarbetsförmåga.

Övrig information
Start: Omgående
Plats: Bollnäs
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: Ekonomiassistent, ekonomi, assistent, redovisningsassistent, reskontra, leverantörsreskontra, bokföring, löpande bokföring, månadsbokslut, fakturahantering, faktura, heltid
Mer info
Område Bollnäs
Yrkesroll Administration, Bank, Finans & Försäkring
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (57 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!