Butiksmedarbetare / studentjobb / extrajobb

Butiksmedarbetare / studentjobb / extrajobb

Är du studerande eller har en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50 % och vill tjäna extrapengar? Lockas du av att arbeta i en självständig roll på en arbetsplats där du blir en del av en härlig gemenskap?

Om företagetFöretaget i fråga är en riksomfattande butiksgrossist där försäljningen endast sker mot företagskunder.

Företaget behöver nu förstärkning i form av en student som kan jobba minst 20% (med chans till mer). Arbetstiderna är mellan 06:30 -16.00 där önskemålet är att man kan jobba främst mellan 07.00-10.00 vardagar. Det finns chans att arbeta mer under sommarmånaderna.

ArbetsuppgifterI rollen som butiksmedarbetare arbetar du med varierande arbetsuppgifter i butiken. Dessa består bland annat av att du tar emot gods, packar upp varor, exponerar i butiken och besvarar frågor om sortimentet. I rollen ingår även kassahantering samt inventering. Du arbetar självständigt och proaktivt med försäljning i butiken och vill alltid överträffa kundens förväntningar för att skapa långsiktiga kundrelationer.

Formella krav
  • Avslutad gymnasieutbildning
  • Du är studerande eller har en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50%
  • Du talar och skriver obehindrat på svenska
  • Meriterande med tidigare erfarenhet inom butik eller lager
För att lyckas i rollen sätter du service i fokus och motiveras av nöjda kunder. Du tar ansvar för dina arbetsuppgifter och är tillmötesgående i ditt bemötande mot kunderna. Du kan anpassa dig snabbt till nya direktiv om det behövs och ser möjligheter i förändringar. Vidare är du är en social och säljande person som inte är rädd för att ta kontakt med folk. Slutligen har du ett strukturerat arbetssätt och du är bra på att följa upp det du och dina kollegor kommit överens om.

Övrig information
Det här är en annons där företagets namn inte framgår. Ibland väljer vi eller företaget själva att inte gå ut med namnet. Självklart kommer vi att berätta vilket företag det är. Senast om vi ses på intervju.

* Det här är ett konsultuppdrag på heltid som varar i X månader. Du kommer att vara anställd av Bravura och arbeta som konsult hos FÖRETAGET. Det finns goda möjligheter till förlängning av konsultuppdraget, förutsatt att alla parter är nöjda.

Start: Enligt överenskommelse
Plats: Bollnäs
Lön: Timlön

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du specifika frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: extrajobb, butik, student, bollnäs, lager, grossist
Mer info
Område Bollnäs
Yrkesroll Försäljning, Butik
Typ av anställning Deltid, Extrajobb, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är experter på rekrytering inom tjänstemannaområdet och hjälper företag i hela Sverige att tillsätta allt från nyckelpositioner och andra permanenta tjänster till kortare deltidsuppdrag. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter och vi förmedlar jobb både till dig med erfarenhet och till dig i början av karriären. På Bravura brukar vi säga att vi stärker företag genom människor och människor genom jobb. Vår roll är att erbjuda dig jobbmöjligheter och att förenkla för dig som söker jobb via oss. Vi drivs av ett personligt engagemang i varje rekrytering, där dialog, snabbhet och återkoppling är nyckeln till ett lyckat resultat.