Skadetekniker till Bilmetro Bollnäs

Skadetekniker till Bilmetro Bollnäs

Brinner du för bilar och femstjärnig service lika mycket som oss? Hos Bilmetro i Bollnäs får du arbeta med den senaste tekniken inom Volkswagen person- och transportbilar samt SKODA. Nu söker vi dig som har erfarenhet av bilskadereparationer och vill ta nästa steg i din karriär.

Om tjänsten

Som skadetekniker får du ett varierande arbete där du utför alla typer av bilskadereparationer för att återställa kundens bil till ursprungsskick. Det innebär allt från spotrepair till större flerdagars jobb som innebär riktning och byte av karossdelar, svetsning samt limning i plåt, plast och glas. Du har ett nära samarbete med anläggningens tekniker, servicerådgivare och garantihandläggare.

Vem är du?

Vi söker dig som har fordonsteknisk utbildning och hunnit jobba några år som skadetekniker eller bilplåtslagare. Du behöver vara noggrann och kvalitetsmedveten i ditt arbete då skadetekniker är ett hantverksyrke. Du behöver kunna hantera IT-hjälpmedel, behärska svenska samt ha B-körkort. Som person är du lösningsfokuserad och gillar att samarbeta med andra mot uppsatta mål.

Vårt erbjudande

Vi erbjuder en roll med stort ansvar och möjlighet till personlig utveckling i ett framgångsrikt företag med ett av marknadens starkaste varumärken. Bilmetro är en av Sveriges ledande återförsäljare av person- och lastbilar med verksamhet på 11 orter i Gävleborg, Dalarna och Uppland. Vi representerar de starka varumärkena Scania, Volkswagen person- och transportbilar, Audi, SEAT, SKODA och KIA. Bilmetro omsätter runt 4,1 miljarder SEK per år och har ca 600 medarbetare.

Intresserad?

Tveka inte att söka om tjänsten passar in på dig, vi går igenom ansökningarna löpande och kan komma att tillsätta tjänsten innan ansökningstidens slut. Har du frågor eller funderingar? Hör av dig till Mikaela Sköld 0278-636657.

Vi ser fram emot din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Bilmetro AB
Telefon 023-79 25 00
Email Mejla Bilmetro AB
Område Bollnäs
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 3 jan 2021 (34 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bilmetro är en av Sveriges ledande återförsäljare av person- och lastbilar med verksamhet på 11 orter i Gävleborg, Dalarna och Uppland. Dagens sortiment omfattar de starka varumärkena Scania, Volkswagen, Audi, SEAT, SKODA och KIA. Bilmetro omsätter omkring 4,1 miljarder per år och har cirka 600 medarbetare varav 200 arbetar inom lastbilar.