Personbilstekniker till Bilmetro Bollnäs

Personbilstekniker till Bilmetro Bollnäs

Vill du arbeta med Volkswagen som är en av världens ledande biltillverkare? Nu söker vi dig som vill vara med på resan mot elektrifiering och hållbar mobilitet tillsammans med oss!

Om tjänsten

Bilmetro i Bollnäs är auktoriserad verkstad för Volkswagen person- och transportbilar samt Skoda. Som personbilstekniker får du ett varierande arbete där du utför felsökning, service och reparation samt gör fordonen leveransklara till kund. Beroende på din erfarenhet och intresse har du möjlighet att fördjupa dig i t.ex. diagnostisering, elsystem, motor, växellåda etc. Hos oss får du möjlighet att arbeta både med fordon som drivs av traditionella drivmedel, hybrider men också helelektriska ID.3 och ID.4.

Vem är du?

Vi söker dig som har tidigare fordonskunskap och någon form av fordonsteknisk utbildning men du kan även ha erfarenhet som personbilstekniker och på egen hand byggt upp relevant utbildning. För att trivas hos oss behöver du gilla att lösa problem och vara serviceinriktad. Du har datorvana, behärskar svenska och har körkort. Har du högvoltsteknisk utbildning (HVT) eller erfarenhet av diagnostisering är det meriterande.

Vårt erbjudande

Vi erbjuder en tjänst med många spännande arbetsuppgifter och ett stort ansvar i en attraktiv bransch där du får löpande utbildning och utvecklar din kompetens. Bilmetro är en av Sveriges ledande återförsäljare av person- och lastbilar med verksamhet på 11 orter i Gävleborg, Dalarna och Uppland. Vi representerar de starka varumärkena Scania, Volkswagen, Audi, Seat och Skoda.

Vi ser fram emot din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Bilmetro AB
Telefon 023-79 25 00
Email Mejla Bilmetro AB
Område Bollnäs
Yrkesroll Fordon, Fordonstekniker
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 30 apr 2021 (13 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bilmetro är en av Sveriges ledande återförsäljare av person- och lastbilar med verksamhet på 11 orter i Gävleborg, Dalarna och Uppland. Dagens sortiment omfattar de starka varumärkena Scania, Volkswagen, Audi, SEAT, SKODA och KIA. Bilmetro omsätter omkring 4,1 miljarder per år och har cirka 600 medarbetare varav 200 arbetar inom lastbilar.