Bilplåtslagare till Bilmetro Bollnäs

Bilplåtslagare till Bilmetro Bollnäs

Har du erfarenhet av bilskadereparationer och vill arbeta med några av världens ledande biltillverkare?

Om tjänsten

Hos Bilmetro Bollnäs får du arbeta tillsammans med erfarna kollegor och några av marknadens starkaste varumärken. Jobbet som bilplåtslagare är väldigt varierande eftersom ingen skada är den andra lik och kräver ibland andra lösningar. Gemensamt är att du återställer kundens bil till ursprungsskick oavsett om det är snabbt avhjälpt eller mer omfattande skador.

Vem är du?

Vi söker dig som har erfarenhet av bilskadereparationer och någon form av fordonsteknisk utbildning men du kan också på egen hand byggt upp relevanta kunskaper. För oss är det viktigare att du har form- och fingertoppskänsla för yrket. För att trivas hos oss behöver du vara serviceinriktad och gilla att lösa problem. Du har datorvana, behärskar svenska och har körkort.

Vårt erbjudande

Vi erbjuder en tjänst med många spännande arbetsuppgifter och ett stort ansvar i en attraktiv bransch där du får löpande utbildning och utvecklar din kompetens. Bilmetro är en av Sveriges ledande återförsäljare av person- och lastbilar med verksamhet på 11 orter i Gävleborg, Dalarna och Uppland. Vi representerar de starka varumärkena Scania, Volkswagen, Audi, Seat och Skoda.

Vi ser fram emot din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Bilmetro AB
Telefon 023-79 25 00
Email Mejla Bilmetro AB
Område Bollnäs
Yrkesroll Fordon, Bilplåtslagare
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 30 apr 2021 (17 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bilmetro är en av Sveriges ledande återförsäljare av person- och lastbilar med verksamhet på 11 orter i Gävleborg, Dalarna och Uppland. Dagens sortiment omfattar de starka varumärkena Scania, Volkswagen, Audi, SEAT, SKODA och KIA. Bilmetro omsätter omkring 4,1 miljarder per år och har cirka 600 medarbetare varav 200 arbetar inom lastbilar.