Är du vår nästa förskollärare?

Är du vår nästa förskollärare?

Barn- och utbildningsförvaltningen i Bollnäs kommun ansvarar för förskola, förskoleklass, fritidshem, grundskola, grundsärskola och elevhälsa. I dagsläget ansvarar vi för totalt 17 kommunala förskolor och 9 grundskolor. Läs gärna mer om våra verksamheter på: http://bollnas.se/index.php/barn-utbildning.

Våra värdeord är: Utvecklande, Involverande och Välskött. För oss är det därför av vikt att du som medarbetare har en stimulerande och trygg arbetsmiljö med hög delaktighet och goda utvecklingsmöjligheter.

Vi ser fram emot att ha med just dig på vår resa för att säkerställa ett jämställt samhälle präglat av trygghet, demokratiska värderingar, mångfald, upplevelser och framtidstro. Välkommen till oss - och välkommen med din ansökan!

Beskrivning

Vi söker legitimerade förskollärare inför våren 2019 till våra förskolor inom Bollnäs kommun.

I Bollnäs kommun finns 9 kommunala grundskolor och 18 kommunala förskolor fördelade på tätorterna Arbrå, Bollnäs och Kilafors. Här vet vi att en viktig framgångsfaktor för att lyckas väl i sin utbildning, är att skolan möter varje elev med lika höga förväntningar. När unga människor lyckas väl med sin utbildning gynnas både individen och samhället - skolan är viktig!

Barn- och utbildningsnämnden här är som huvudman angelägna om att hela samhället känner ett stort förtroende för vår förskola och skola. Genom ett gott bemötande och god service vill vi skapa goda förväntningar och tillit till vår kompetens och vår verksamhet.

Vi är överens om att en kontinuerlig satsning på kvalitets- och utvecklingsarbete är viktigt i arbetet att ge barn bra förutsättningar i förskolan. Förskolan behöver möta och utmana varje barn utifrån vars och ens förutsättningar.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är legitimerad förskollärare. Vi tar emot din ansökan inför vårens rekryteringar på förskolorna inom Bollnäs kommun. Är du intresserad av att veta mer om våra förskolor är du välkommen att läsa vidare på följande länk: http://www.bollnas.se/index.php/kommunens-foerskolor

Har du frågor eller funderingar rörande en anställning i vår kommun, eller vilka karriärmöjligheter som finns inom förskolan och skolan? Kontakta då Kompetenssamordnare Johan Lennartsson på johan.lennartsson@bollnas.se.

Om Bollnäs kommun

Vi anställda i Bollnäs kommun skapar tillsammans bra dagar för Bollnäsborna och här arbetar vi med sånt som är viktigt på riktigt. Hos oss får du stolta kollegor som med äkta arbetsglädje utvecklar Bollnäs långsiktigt och hållbart. Cirka 27 000 Bollnäsbor är beroende av vårt arbete, och tillsammans gör vi skillnad - varje dag! Kom och jobba med oss!

I Bollnäs kommun får du ett liv där det är enkelt att få vardagen att gå ihop. Du kan välja att bo på landsbygden eller i stan, oavsett har vi korta pendlingstider. Tack vare närheten till skolor och arbete får du mer tid över till familj och fritidsintressen. För att vara en liten stad har Bollnäs mycket att erbjuda med bland annat 400 föreningar av olika slag samt ett kulturutbud utöver det vanliga! Eller varför inte bege dig ut och njut av Hälsinglands vackra natur med blånande berg och djupa dalar? Vill du resa bort har du tillgång till bra kommunikationer och nära till både storstad och fjäll!

Välkommen till Bollnäs, hjärtat av Hälsingland.
Mer info
Område Bollnäs
Yrkesroll Utbildning, Förskolelärare, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.bollnas.se
Sista ansökningsdag 28 feb (38 dagar kvar)