Förskollärare till Hamreområdets förskolor

Förskollärare till Hamreområdets förskolor

Barn- och utbildningsförvaltningen i Bollnäs kommun ansvarar för förskola, förskoleklass, fritidshem, grundskola, grundsärskola och elevhälsa. I dagsläget ansvarar vi för totalt 17 kommunala förskolor och 9 grundskolor. Läs gärna mer om våra verksamheter på: http://bollnas.se/index.php/barn-utbildning.

Våra värdeord är: Utvecklande, Involverande och Välskött. För oss är det därför av vikt att du som medarbetare har en stimulerande och trygg arbetsmiljö med hög delaktighet och goda utvecklingsmöjligheter.

Vi ser fram emot att ha med just dig på vår resa för att säkerställa ett jämställt samhälle präglat av trygghet, demokratiska värderingar, mångfald, upplevelser och framtidstro. Välkommen till oss - och välkommen med din ansökan!

Beskrivning
Till Hamreområdets förskolor söker vi nu förskollärare. Tjänsterna avser tillsvidareanställningar på 100% med placering på en förskola, med start enligt överenskommelse. Hamreområdet innefattar totalt fyra förskolor: Hamregårds förskola, Hedhamre förskola, Nyhedsbackens förskola och Pionens förskola.

Samtliga förskolor är centralt belägna med närhet till både skog och natur. Det är gångavstånd till bibliotek, museum och busshållplats samt tågstation.

Arbetsuppgifter
Som förskollärare ansvarar du tillsammans med resten av ditt arbetslag för att planera, genomföra, dokumentera och utveckla den pedagogiska verksamheten. Tillsammans med övriga i arbetslaget bedriver du undervisning enligt förskolans styrdokument och stimulerar barns utveckling och lärande, samtidigt som du arbetar för att skapa en trygg, rolig och lärorik förskola.

Ditt arbete präglas av en respekt för individen och en god relation till barn, vårdnadshavare och kollegor. Vi ser även positivt på att du som förskollärare är delaktig i att utveckla den pedagogiska miljön för att göra den än mer inspirerande för barnen och bidra till deras utveckling.

Kvalifikationer
Vi söker dig med förskollärarutbildning och som har ett stort intresse för att utveckla metoder för att driva fortsatt miljöarbete och digitalisering i en flerkulturell förskolemiljö. Du har en förmåga att engagera och utmana barn i deras lärande. Goda kunskaper inom IKT är meriterande.

Om Bollnäs kommun

Vi anställda i Bollnäs kommun skapar tillsammans bra dagar för Bollnäsborna och här arbetar vi med sånt som är viktigt på riktigt. Hos oss får du stolta kollegor som med äkta arbetsglädje utvecklar Bollnäs långsiktigt och hållbart. Cirka 27 000 Bollnäsbor är beroende av vårt arbete, och tillsammans gör vi skillnad - varje dag! Kom och jobba med oss!

I Bollnäs kommun får du ett liv där det är enkelt att få vardagen att gå ihop. Du kan välja att bo på landsbygden eller i stan, oavsett har vi korta pendlingstider. Tack vare närheten till skolor och arbete får du mer tid över till familj och fritidsintressen. För att vara en liten stad har Bollnäs mycket att erbjuda med bland annat 400 föreningar av olika slag samt ett kulturutbud utöver det vanliga! Eller varför inte bege dig ut och njut av Hälsinglands vackra natur med blånande berg och djupa dalar? Vill du resa bort har du tillgång till bra kommunikationer och nära till både storstad och fjäll!

Välkommen till Bollnäs, hjärtat av Hälsingland.
Mer info
Område Bollnäs
Yrkesroll Utbildning, Förskolelärare, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.bollnas.se
Sista ansökningsdag 19 jan (3 dagar kvar)