Teknikchef till Alfta Kvalitetslego

Teknikchef till Alfta Kvalitetslego

Kan du bidra med tekniskt ledning, styrning och optimering av produktionsprocessen och vill vara med och göra skillnad i ett medelstort expansivt bolag?

Alfta Kvalitetslego förstärker sin organisation och söker dig som vill vara med och leda bolaget mot nästa nivå samtidigt som du själv är högst operativ i den dagliga verksamheten. I nära samarbete med marknad, produktion och logistik bidrar du med standardisering, kvalitetssäkring och optimering av produktionsprocessen. Med systematik och relevant analys frigör ni kapacitet och driver förbättringar utifrån nollfelsanda.

Teknikfunktionen omfattar produktionsteknik och kvalitet/mätteknik och består idag av sex medarbetare. Med stor involvering av berörda utformar du tydlighet i mål och förväntningar, gör analyser och prioriteringar, skapar åtgärdsplaner och en strukturerad och uthållig uppföljning. Detta omfattar såväl kompetenssäkringsinsatser, teknikutveckling som kvalitetsrelaterade insatser. Allt för att skapa tydlighet i ansvarfördelning och effektiva arbetssätt som möjliggör bolagets fortsatta position som en leverantör med hög kompetens, avancerad teknik och högsta kvalitet.

Din bakgrund

Du har en teknisk högskoleutbildning i grunden alternativt längre erfarenhet från likvärdig industri. Du bör ha flerårig erfarenhet från likvärdig bred roll inom verkstadsindustrin med fokus på optimering av produktionsprocessen. Du har tidigare erfarenhet från att leda och driva strukturerat utvecklingsarbete och kan visa vägen och stödja verksamheten på resan mot de gemensamma målen. Som ledare är du prestiglös samtidigt som du har ett starkt eget driv där du på ett lösningsorienterat och nyfiket sätt bidrar med ditt engagemang och din kunskap där den behövs som bäst. Vi lägger stor vikt vid din personliga egenskaper och hur du kan bidra med din kompetens till övriga i ledningen på ett kompletterande sätt.

Välkommen att visa intresse för att få vara med på en expansionsresa vid ett företag i vackra Hälsingland med ett stolt hjärta och höga ambitioner!
Mer info
Kontaktperson Ylva Ponsiluoma
Telefon 0733434026
Område Bollnäs
Yrkesroll Organisation & ledning
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 21 mars 2021 (22 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Alfta Kvalitetslego AB, med säte i Alfta i Hälsingland startades 1991 av Åke Näslund, Hans-Olov Berg Stellan Hugg, alla tre med lång erfarenhet av mekanisk tillverkning och konstruktion. Företaget har haft en stadig tillväxt sedan starten och är idag drygt 60 medarbetare och omsätter en bit över 150 miljoner årligen. Bolagets kunder utgörs främst av maskintillverkare med höga krav på kvalitet till vilka Alfta Kvalitetslego kan erbjuda en gedigen kompetens när det gäller kvalitetsbearbetning i CNC svarvar och fleroperationsmaskiner. Storskogen, med vision att vara den bästa ägaren för små och medelstora bolag, är sedan juli 2019 majoritetsägare i Alfta Kvalitetslego.