Relationsskapande Servicetekniker

Relationsskapande Servicetekniker

Dina arbetsuppgifter
Nu söker vi servicetekniker till vårt team i Bollnäs. I din roll som servicetekniker kommer du tillsammans med dina 5 kollegor jobba i våra lokaler på Myrbäcksgatan 12. Du kommer huvudsakligen ansvara för service och underhåll till mer avancerade renoveringar och felsökningar av entreprenadmaskiner och Huddig grävlastare. Du erbjuds ett omväxlande arbete med mycket kundkontakt och goda utvecklingsmöjligheter. Som servicetekniker hos oss ingår även en del service på fält.

Kom och skruva med oss!

Din profil
Vi söker dig som har fordonsteknisk utbildning alternativt praktisk erfarenhet av arbete med tunga fordon. Det är viktigt att du har goda kunskaper inom elektronik och hydraulik. Då många manualer är på engelska är det viktigt att du känner dig bekväm med det engelska språket. B-körkort är ett krav.

I denna tillsättning lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper och för att lyckas i rollen tror vi att du behöver vara en driven problemlösare som tillsammans med kollegor samarbetar mot utsatta mål. Du är en nyckelperson för att vidareutveckla relationerna till våra kunder och därför ser vi gärna att du är kommunikativ i ditt förhållningssätt och sätter kundens behov i centrum. Hos oss är det högt i tak och vi kombinerar gärna humor med professionalitet i en familjär atmosfär som präglas av kamratskap, glädje och målmedvetenhet.

Staffare AB arbetar aktivt för att främja mångfald i alla led och strävar efter en jämnare könsfördelning inom företaget. Därför uppmuntrar vi en mångfald av sökande till alla våra tjänster.
Företaget är under stark expansion och har kund och kvalitet som starka hörnstenar.

    • Skicka din ansökan till: viktor.andersson@staffare.se
    • För mer information Ring: Viktor Andersson 070-233 32 13
    • Välkommen att skicka din ansökan senast: 2019-11-01.
    • Tjänsten är en tillsvidareanställning.
    • Rekryteringen sker löpande
Mer info
Kontaktperson Viktor Andersson
Telefon 070-233 32 13
Email Mejla Viktor Andersson
Område Bollnäs
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Servicetekniker
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://staffare.se
Sista ansökningsdag 1 nov 2019 (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Staffare AB grundades 1982 av Anders Staffare. Resan började i ett litet kontor på Huddig fabriken med 1 anställd och idag är vi 102 anställda och finns på åtta orter med fullserviceanläggningar i Uppsala, Bollnäs, Hudiksvall, Timrå, Skellefteå & Luleå. I Stockholm och Västerås har vi försäljningskontor.

Hos oss finner ni några av de största varumärkena inom sina segment: Huddig, Wacker Neuson, Weidemann, Manitou, Massey Ferguson, Rottne, Kverneland, Pöttinger, Trejon m.fl.
Genom att tillhandahålla produkter och tjänster av högsta kvalitét och ständigt sträva mot att förbättra vår organisation, med en långsiktighet i varje agerande och med kunden i fokus, kan vi vara en stark partner till våra kunder, medarbetare och leverantörer.