Hoppa till innehåll
Flugger Sweden AB logotyp

Project Lead till Flügger Sweden AB

Publiceringsdatum
15 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Flügger är en stolt tillverkare och återförsäljare av färg med ett stolt arv, kvalitetsprodukter, engagerade medarbetare och lojala kunder. På Flügger är vi på god väg med att genomföra vår Going Green-strategi som bygger på hållbar produktion, produkter och förpackningar. Samtidigt har vi ambitiösa tillväxt- och optimeringsmål och en stark digitaliseringsagenda.

Vill du bli vår nya nyckelperson med fokus på teknisk projektledning? Med säte på Flügger Sweden AB i Bollebygd söker vi nu en projektledare för att hantera flera komplexa processer och flöden - vart och ett med fokus på ett specifikt område (produktion, logistik, lager, etc). Processerna kommer att vara beroende av varandra och kommer att kräva ett starkt fokus på samordning och planering mellan våra verksamheter för att säkerställa framgång. Känns detta som din kommande tjänst? Läs då vidare nedan för mer information.

Jobbeskrivning
Som projektledare kommer du att vara drivande och ha en nyckelroll i våra större projekt inom både produktion, lager och logistik. Du kommer att ansvara för projektplanering och ledning av den samlade projektportföljen. I rollen ingår också att säkerställa att projekt slutförs enligt specifikation, fastställd tidsram och inom budget.

Dina ansvarsområden inkluderar samordning, genomförande och statusrapporteringar av projektens framsteg, samt att förbereda rapporter för styrgrupp och/eller ledningen angående status. Rollen kan innebära att både leda egna projekt eller att delta i större projekt som delprojektledare, samordnare eller liknande. Som Project Lead rapporterar du direkt till Plant Manager och sitter med i den lokala ledningsgruppen. Tjänsten har sitt säte i Bollebygd men kan också innebära resor till våra andra fabriker (Bankeryd/Bodafors) samt någon gång per år till andra siter utomlands och då primärt Danmark.

Ansvar
 • Leda och fördela arbetet både gällande interna resurser och tredje part/leverantörer vid genomförande av projekt.
 • Utveckla projektplaner och mål, involvera alla relevanta intressenter och säkerställa teknisk genomförbarhet.
 • Rapportera löpande utveckling kring projekten med hjälp av lämpliga system, verktyg och tekniker.
 • Rapportera och eskalera till ledningen vid behov.
 • Hantera relationen och kommunikationen med alla intressenter.
 • Utföra riskbedömningar för att minimera projektrisker.
 • Skapa och underhålla projektdokumentation.
 • Genomföra styrgruppsmöten.
 • Avrapportering och kommunikation till berörda myndigheter vid behov.

Kvalifikationer
Det viktigaste för oss är din kommunikationsförmåga och samarbetsförmåga. Utöver detta så tänker vi oss att du är en engagerad person som tar initiativ och skapar de bästa förutsättningarna för att nå uppsatta mål i ditt arbete, samt kombinerar detta med en ödmjuk inställning och nyfikenhet. Människor i din omgivning brukar beskriva dig som en person med god planeringsförmåga, relationsbyggande och förmåga att jobba med många kontaktytor. Vi tror även att du motiveras av att arbeta i en varierande och dynamisk arbetsmiljö samt har ett intresse för att leda och engagera andra. Vi tror även att du har:
 • Lämplig teknisk utbildning i grunden och/eller motsvarande erfarenhet.
 • Några års erfarenhet som projektledare inom industri/produktion/lager, där du fått kunskaper kring hur projekt drivs tekniskt, ekonomiskt, tid- och resursmässigt.
 • Erfarenheter inom industriell automation samt förståelse för hur projekt inom området bedrivs.
 • Tidigare erfarenhet av Lean-produktion
 • Har B-körkort.
 • Goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift.

Intervjuer och urval sker löpande under ansökningsperioden. Sista ansökningsdag är 2024-07-31. Vi har inte satt ett specifikt startdatum för tjänsten utan detta sätts enligt överenskommelse.

Är du nyfiken på att höra mer om tjänsten eller har frågor? Hör gärna av dig till oss!

Plant Manager Flügger Sweden AB, Anders Eriksson på ander@flugger.com eller ring +45 28 35 63 17

Arbetsplats: Bollebygd

Sysselsättningsgrad: 100 %
Anställning: Tillsvidareanställning

Flügger ser enbart på kombinationen av personliga och professionella kvalifikationer när vi bedömer en kandidats behörighet. Vi värdesätter mångfald hos människor, där alla har friheten att vara sig själva med lika möjligheter.

Om Flügger
Flügger Group är en internationell koncern med säte i Norden. Flügger är börsnoterat och har en årlig omsättning på cirka 2,200 miljoner DKK och 1,700 anställda. På Flügger utvecklar, producerar, marknadsför och säljer vi färger, träskyddsmedel, tapeter, målarverktyg och mycket mer i professionell kvalitet, samtidigt som vi hjälper kunderna att hitta de bästa lösningarna. Vi är inte nöjda förrän våra kunder är nöjda.
Flugger Sweden AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
31 juli 2024 (11 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren