Vi söker en resande verkstadsmekaniker för uppdrag runt om i världen!

Vi söker en resande verkstadsmekaniker för uppdrag runt om i världen!

Vi söker erfarna servicetekniker med kunskap inom mekanisk motorarbete samt svetsning. Vi söker dig som önskar jobba på fartyg och industrianläggningar runt om i världen och som trivs med ett högt arbetstempo som kan resa ut på kort varsel.

Arbetet innebär avancerade reparationer och service på plats på fartyg och i anläggningar över hela världen. Reparationer kan bland annat vara att återställa spräckta motorblock eller rikta och renovera överhettade vevaxlar, med motorn fortfarande monterad. Man ska med andra ord kunna lösa problemen på plats. Du har en bakgrund som verkstadsmekaniker, fordonstekniker och ser dig själv som en problemlösare.
Du kommer vara iväg 2 - 14 dagar.

Detta är en spännande möjlighet med uppstart så snart som möjligt!

Kvalifikationskrav:
  • Bakgrund som verkstadsmekaniker, fordonstekniker eller svetsare
  • Erfarenhet med stora fordon, fartyg eller stora anläggningar
  • Jobbat med roterande maskiner, motorer och pumpar
  • Måste prata ett skandinavisk språk och engelska
  • Det är en fördel om du bor i närheten av Göteborg
Jobbet passar för dig som är en lagspelare som kan resa ut på kort varsel. Gillar en arbetsplats med högt tempo och varierande arbetsuppgifter. Om du älskar att hitta lösningar på utmanande problem, så är detta jobbet för dig.

OBS! Det är ett stort intresse för detta jobbet, så tveka inte att skicka in din ansökan så fort som möjligt. Vi anställer löpande.
Mer info
Kontaktperson Stephanie Louise Jahn
Email Mejla Stephanie Louise Jahn
Område Bollebygd
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Svetsare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.toptemp.se
Sista ansökningsdag 19 dec 2022 (23 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Toptemp är ett av de större bemannings- och rekryteringsföretagen i skandinavien. Vi kan lova dig häftiga möjligheter och spännande yrken - oavsett om du vill jobba på oljeplattform, inom byggbranschen, inom hospitality, bygga ut väg- och järnvägsnätet eller få en chans att på plats jobba med den senaste infrastrukturen i Skandinavien.