Junior konstruktör inom Maskin/El eller Automation sökes!

Junior konstruktör inom Maskin/El eller Automation sökes!

Är du nyutexaminerad ingenjör inom Maskin/El eller Automation? Har du kanske tidigare erfarenhet inom montage eller el och har ett stort tekniskt intresse och vill arbeta som konstruktör? Då bör du se hit!

Information om uppdraget:

Nu söker vi på StudentConsulting en konstruktör för vår kunds räkning. Vår kund designar, tillverkar och marknadsför värmebehandlingslösningar runt om i världen och deras kontor är placerat i Bollebygd.

Din huvudsakliga arbetsuppgift som konstruktör är att konvertera kunders tekniska specifikation till vår kunds konstruktionslösningar och du kommer att arbeta i Inventor. I tjänsten kan det förekomma resor till utlandet.

Tjänsten är ett konsultuppdrag på heltid vilket innebär att du blir anställd av StudentConsulting men du arbetar som konsult hos vår kund i Bollebygd. Tjänsten är en tillsvidaretjänst och planerad start är omgående.

Detta söker vi:

Detta söker vi:
För att vara aktuell för tjänsten är du utbildad civil - eller högskoleingenjör inom Maskin, El, Automation eller liknande område. Du innehar B-körkort och vi ser gärna att du har tillgång till egen bil. Du innehar även goda kunskaper i Inventor och det är mycket meriterande om du tidigare arbetat som montör eller i en annan liknande roll.

För att vara framgångsrik i rollen är du ansvarsfull, lyhörd, lösningsorienterad och ödmjuk. Du har en stark kommunikativ förmåga och du är utvecklingsorienterad. Du trivs att arbeta självständigt samtidigt som du är en lagspelare och du har även ett stort tekniskt intresse.

Stämmer ovanstående in på dig? Sök redan idag då urval och intervjuer sker löpande!
Mer info
Område Bollebygd
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Konstruktör, Elektronik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com