Extrajobba som lokalvårdare!

Extrajobba som lokalvårdare!

Är du student eller har en annan huvudsaklig sysselsättning och är en morgonpigg person? - Då har vi jobbet för dig!

Information om uppdraget:

StudentConsulting söker dig som vill jobba extra med service och underhåll mot en skola i Bollebygd. Arbetsuppgifterna innebär lokalvård i skolan och arbetstiderna är förlagda tisdag-torsdag mellan 06:00-10:30. Du kommer vara anställd av StudentConsulting och arbeta hos vår kund som konsult.

Känner du att detta är ett arbete som passar dig, skicka in din ansökan idag!

Detta söker vi:

För att vara aktuell för uppdraget krävs det att du har en annan huvudsaklig sysselsättning (studier alt. annat jobb) på minst 50%. Vi söker dig som är engagerad i det du gör, prestigelös, nyfiken och vill lära dig nya saker. Det är viktigt att du är social som person och trivs med att möta nya människor i ditt jobb.
Vi ser gärna att du har arbetat med lokalvård tidigare. Körkort är ett krav.

Sökord: Extrajobb, Städare, Lokalvårdare, Lokalvård

Sökord: Extrajobb, Städare, Lokalvårdare, Lokalvård
Mer info
Område Bollebygd
Yrkesroll Industri & Anläggning, Reparatörer
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 29 nov 2019 (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com