Testförare med CE-kort!

Testförare med CE-kort!

Till vår kund belägen utanför Borås söker vi nu en testförare med behörigheterna C, CE och YKB.

Som bemanningskonsult hos Lernia är du anställd av oss, men arbetar som konsult hos någon av våra kunder. Hos oss har du samma rättigheter som hos en traditionell arbetsgivare, men fler tillfällen att prova på olika arbetsuppgifter och arbetsplatser. Genom en anställning hos oss får du möjligheten att bredda ditt kontaktnät och skapa dig nya erfarenheter för framtiden.

Arbetsuppgifter:

Dina arbetsuppgifter kommer att bestå av att testköra lastbilar på en provbana men även på landsväg.

Erfarenhet/Bakgrund:

Du ska ha 4-6 års erfarenhet av lastbilskörning, ha analytiska färdigheter och social kompetens. Som person har du en god känsla för bilar och är en lagspelare vad gäller kommunikation och samarbete.

För tjänsten krävs körkortsbehörigheter C, CE och YKB.

Datorkunskaper.

Behärska svenska och engelska mycket väl i både tal och skrift.

Tillträdelse september/oktober

Anställningsform: Visstid/Heltid/Borås. Skiftarbete förekommer.

Information
Vi arbetar kontinuerligt med urval och intervjuer. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen, så välkommen med din ansökan redan idag!

Forma framtiden med oss!
Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nynna nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia - tillsammans formar vi din framtid!
Läs mer på lernia.se.
Mer info
Område Bollebygd
Yrkesroll Transport & Logistik, Transport
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 10 okt (18 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Lernia erbjuder tjänster inom bemanning, utbildning, jobbcoachning och organisationsutveckling på över 90 orter i hela Sverige.