Betongarbetare Bollebygd

Betongarbetare Bollebygd

Vill Du jobba med betong i ett expansivt bolag som står inför en stark tillväxt?

Som betongarbetare ingår du i ett arbetslag där samarbete är en viktig kompetens. Du formar, armerar, isolerar och gjuter olika typer av betongelement enligt ritning och kvalitetskrav i någon av våra produktionshallar. Alltid med fokus på din och dina kollegors säkerhet.

Bakgrund och egenskaper
För oss är det viktigt att du som person vill arbeta inom betongproduktion och trivs med det. Teknisk förståelse och god fysik är förutsättningar för att lyckas i tjänsten. Vidare har du en god samarbetsförmåga, kommunicerar konstruktivt, är driven, ansvarstagande, har högt säkerhetstänk samt ser möjligheter och utveckling istället för problem.

Vi vill att du har tidigare erfarenhet från byggbranschen, gärna från liknande arbetsuppgifter inom betongproduktion. Har du dessutom utbildning inom bygg är det meriterande. Kunskaper i ritningsläsning är ett plus.

Vi vill att du har körkort och tillgång till bil.

Övrigt
Omfattning: Heltid
Placering: Fabriken i Bollebygd
Arbetstid: Dagtid (olika arbetstidsvarianter förekommer)

Intervjuer kan komma att ske löpande varför vi gärna ser att du skickar in din ansökan snarast, dock senast den 3 juli.

Vid frågor kring tjänsten, vänligen kontakta Felix Pedersén, Produktionsledare i Bollebygd 0705516285.

Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Bollebygd
Yrkesroll Industri & Anläggning, Tillverkning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.kprefab.se/
Sista ansökningsdag 3 juli 2022 (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

K-Prefab AB en av marknadens främsta aktörer inom prefabricerad betong och fungerar som en komplett stomentreprenör. Sedan 1987 bygger vi och utvecklar framtidens flerfamiljsbostäder, kontor, offentliga byggnader samt industri- och lantbruksbyggnader med våra olika stomkoncept. Våra engagerade och kompetenta medarbetare är vår främsta tillgång i en egen effektiv organisation som säljer, projektleder, projekterar, konstruerar, producerar och slutligen monterar våra betongstommar.

Ingående betongkomponenter till våra projekt tillverkas vid våra 8 fabriker runt om i landet.

Hållbarhet är en strategisk fråga för oss och vi har satt egna tuffa mål för att möta framtiden. Redan idag erbjuder vi marknaden klimatpositiva betongstommar. Vi är en rikstäckande aktör vilket innebär att vi har närproducerade produkter, samt att vi är tillgängliga med ett starkt engagemang på den lokala marknaden.

I dagsläget är vi ca 600 anställda och omsätter över 1,2 miljarder kronor.

Från och med januari 2021 ägs vi av K-Fastigheter som är ett börsnoterat fastighetsbolag som fokuserar på effektiv bebyggelse och långsiktig förvaltning av egna bostäder och kommersiella lokaler.