Driven redovisningsassistent till traditionsfyllt företag

Driven redovisningsassistent till traditionsfyllt företag

Trivs du i en administrativ och serviceinriktad roll? Har du ett naturligt intresse och en fallenhet för redovisning i praktiken och är nyfiken på att bli ännu vassare inom detta område? Då är detta tjänsten för dig!

Dina arbetsuppgifter

Som redovisningsassistent hos vår kund kommer du att arbeta i en inspirerande arbetsmiljö med drivna kollegor och varierande arbetsuppgifter. Du kommer ges stora möjligheter att få växa och utvecklas i din roll förutsatt att du visar en vilja att lära och utvecklas.

Arbetsuppgifterna kommer främst att bestå i att:
  • hantera inkommande fakturor
  • hantera bankinbetalningar
  • stämma av bankkonton
  • utvecklingsarbete inom ekonomiavdelningen
Din profil

Skallkrav:
  • Högskoleutbildning alt YH-utbildning inom redovisning
  • Svenska och engelska flytande i tal och skrift
Meriterande:
  • Övrig utbildning inom redovisning
  • Tidigare erfarenhet av redovisningsarbete
  • Erfarenhet från arbete i Palette
Villkor

Omfattning: Heltid
Tjänstgöringsort: Hultafors
Lön: Enligt överenskommelse
Tillträde: Enligt överenskommelse

Urval och intervjuer hålls löpande, sök därför tjänsten redan idag!
Mer info
Område Bollebygd
Yrkesroll Ekonomi, Redovisningsekonom
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 6 mars 2020 (18 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund är en väletablerad koncern med många års branschvana. De har säljbolag och egen tillverkning spridd över hela Europa och är marknadsledande inom många områden rörande komfort, funktionalitet och säkerhet i hantverkares vardag. Vår kunds förhållningssätt är at deras användare alltid ska ges bästa förutsättningar och ligga i framkant.

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.